返回列表 回復 發帖
morning all
四眼走粒仔 發表於 2010-6-21 08:04 AM
hi 走粒哥哥
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
Good evening Miss 淫鬆D~姣鬆D~飄飄~夢夢~and all
Good afternoon Miss 3仔 工工G and all
Good afternoon Miss and all
仲仲有得放假未呀
gonkong 發表於 2010-6-27 08:50 PM
仲仲仲未有得放呀 工工G
Good Evening Miss & Everyone
夢遺大師 發表於 2010-6-27 10:39 PM
夢夢 你有無睇世界妹呀
巴西 + 荷蘭重槌 2x1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

義無反顧 !!!!
calbee33 發表於 2010-6-28 09:57 AM
好!祝你好運 3仔
有個friend講,現在的足球已被國際賭波集團操控了…
大家看看今次屢次出現意外賽果就明白,真係輸死人…
總之,十賭九騙,下注前,請小心小心吧… ...
夢遺大師 發表於 2010-6-28 01:59 PM
咁你贏定輸呀
Good evening miss & everybody
小飛機 發表於 2010-6-27 07:25 PM
俊朗不凡姣鬆D 依家日日放工都累到想死咁,尋日沖完涼以經係梳化訓著左啦
Good afternoon Miss and all
HELLO 玉樹臨風姣鬆啲 點呀, 咁攰咩? 係唔係攰到有個世界妹係面前都冇力搞呀 or 俾世界妹用搞到你咁攰呀
小飛機 發表於 2010-6-30 09:35 PM
俊朗不凡姣鬆D 最近真係無咩慾慾 唔好話世妹,世姐都唔想搞治
哈哈... 全城熱搞啦
小飛機 發表於 2010-6-30 09:37 PM
你搞左邊隊世妹先 巴西定阿根庭 係咩依家著住球衣黎俾你打手球呀
收檔...又去迫自己瞓...但仲係好痛...痛過要返工...四肢同個頭都唔屬於自己...個腦又停唔到...就嚟爆
除咗痛, 仲好痕, 搽乜都冇用
欲哭無淚
*柳飄飄* 發表於 2010-7-1 06:59 AM
飄飄 又痕又痛,妳無咩呀嘛,睇睇醫生好喎
Good afternoon Miss & all
主任 發表於 2010-7-1 01:27 PM
淫淫姣鬆D 做咩唔留個post俾我呀
Good afternoon everybody
gonkong 發表於 2010-7-1 01:39 PM
hihi 工工G 放假喎,有無節目呀