返回列表 回復 發帖
Good morning Miss, 主任 and everyone,.....
今日德國贏4:0,點睇.....
Masterking 發表於 2010-6-14 06:25 AM
king 哥
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
報個到先~~
各位午安呀...食晏未呀?
今日我day off, 一陣約咗雙親飲茶
*柳飄飄* 發表於 2010-6-14 12:18 PM
咁乖呀飄飄 飲唐茶定西茶呀
Good afternoon Miss 飄飄 and all 大家端午節快樂
世盃頻頻開下盤
輸盤輸到好鬼悶
晚晚係咁輸現款
遲早輸晒啲老本
Fian. 發表於 2010-6-16 12:41 PM
買哂細執到笑啦 羅賓努竟然無波入
祝各位端午節快樂~~
唔知我哋當中有冇人今日去游龍舟水呢呵
*柳飄飄* 發表於 2010-6-16 12:54 PM
飄飄 龍舟水就無啦,熱到出哂水就真呀
Good afternoon Miss and all
好奄悶呀, 又周身痛
*柳飄飄* 發表於 2010-6-18 03:49 PM
飄飄做到周身痛呀?使唔使買支安美露呀
仲開好多半場和添呀
ian. 發表於 2010-6-18 12:39 PM
好彩尋晚無買南韓,唔係又輸埋
Good Afternoon Miss & Everyone
夢遺大師 發表於 2010-6-18 03:10 PM
hello 夢夢 今日好熱呀
Good afternoon Miss and all
咁使唔使錫錫完再錫錫吖
Fian. 發表於 2010-6-20 02:16 PM
Miss 今晚買咩呀
我琴晚收完檔, 今朝又開檔
小飛機 發表於 2010-6-20 07:48 AM
今日有咩節目呀,俊朗不凡姣鬆D
Good evening Miss and all
玉樹臨風姣鬆啲, 今日我同屋企人飲茶行街 , 再食飯 , 做個乖仔.  你呢? 去左冰呀?
小飛機 發表於 2010-6-20 11:37 PM
我公司無人手,未請到人,我己經二個星期無放假啦 ,再係咁,我都唔做啦
今晚買條小注三串一
頭關巴拉圭半場和 X 意大利細 X 巴西細 X $500
Fian. 發表於 2010-6-20 06:00 PM
今晚買佢爆鑊,買北韓贏1:0同2:0