返回列表 回復 發帖
Good evening 玉樹臨風姣鬆啲
小飛機 發表於 2010-6-8 11:08 PM
係喎姣鬆D,果邊我三度置頂呀 ,依家老笠你
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
仲仲何解見到我整個咁嘅樣呢
*柳飄飄* 發表於 2010-6-9 08:18 PM
有問題咩 訓覺啦 拜拜
Good afternoon Miss and all
妳索吖嘛
見到妳咪眼甘甘囉
Fian. 發表於 2010-6-10 11:40 AM
見到Miss 我夠眼甘甘啦
買左啦  聽日我地可以去買定遊輪飛啦
返工..bye
四眼走粒仔 發表於 2010-6-10 08:07 AM
走粒哥哥今晚收工去隊啤呀??
hello 玉樹臨風姣鬆啲 咁厲害, 轉頭過去望望先
小飛機 發表於 2010-6-9 10:40 PM
多謝姣鬆D豬持呀
等收錢
Fian. 發表於 2010-6-10 05:44 PM
收大錢呀 好多胸姐呀 姣鬆D呢 一齊黎啦喂
瞓覺
Fian. 發表於 2010-6-10 05:59 PM
X2
Good evening Miss and all
我十幾歲發育時期嗰陣有幾年係唔鍾意食魚同飲魚湯架
唔知係咪呢個原因令到我冇波呢
Fian. 發表於 2010-6-12 07:20 PM
關魚事架咩唔係木瓜同鮮奶呀
Hello 仲仲
Fian. 發表於 2010-6-12 07:22 PM
Miss 今晚仲煉唔煉仙呀
Good evening Miss and all
Good afternoon Miss & everybody
主任 發表於 2010-6-13 12:27 PM
豪邁不羈淫鬆D 有人問起你呀
其實英格蘭同德國如果一個首名一個次名出線16強就會互砍....睇黎唔會有留力嘅問題....呵
calbee33 發表於 2010-6-13 06:32 PM
hi3仔 唔知英格蘭會唔會出唔到呢
good evening everybody
小飛機 發表於 2010-6-13 07:22 PM
俊朗不凡姣鬆D 你有無睇波呀
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件