返回列表 回復 發帖
Good afternoon Miss & all bros
KseP5Ik9M_g
主任 發表於 2010-6-5 03:45 PM
Good evening 淫鬆D 個MV幾過癮喎 我記得睇過佢既豬兜有情人,同緣份精華遊咋
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
淫淫,今日咁得閒嘅??
喵喵囡囡 發表於 2010-6-5 05:45 PM
喵囡 妳又咁得閒既
Good evening Miss and all
HI ALLL
大家好...
四眼走粒仔 發表於 2010-6-5 10:38 PM
hihi 走粒哥哥,食左宵夜未呀
小組首名過五關
小注一千怡情玩
希望可以贏餐飯
阿根廷實屬頂班
美斯入球冇偷懶
尼日利亞邊夠玩
南韓希臘冇得撐
C 組勁旅英格蘭
朗尼球技超燦爛:onion ...
Fian. 發表於 2010-6-7 07:09 PM
祝Miss連過五關先啦
本週四下午有冇空執多劑?
夢遺大師 發表於 2010-6-7 06:04 PM
Hi 夢夢
8卦

我又執得嗎
四眼走粒仔 發表於 2010-6-8 08:04 AM
Hi 走粒哥哥
hello miss and everyone~
miss~ 荷蘭有可能會因為要走線而次名出…避一避意大利…
tony214 發表於 2010-6-8 12:10 PM
tony 哥你好
Good evening 玉樹臨風姣鬆啲
小飛機 發表於 2010-6-8 11:08 PM
俊朗不凡姣鬆D 咁夜先收工呀 食左宵夜未呀
路過...報到...
*柳飄飄* 發表於 2010-6-8 11:38 PM
飄飄
希望啦
Fian. 發表於 2010-6-9 12:55 AM
Miss 我今日幫妳羅左野啦 睇下幾時幫妳整埋佢啦
MORNING ALL
四眼走粒仔 發表於 2010-6-9 08:20 AM
evening 粒粒
good afternoon Miss and everybody,.....
long time no see,.....
how are you MISS?
Masterking 發表於 2010-6-9 12:25 PM
evening king king