返回列表 回復 發帖
早晨呀~~各位好~~
calbee33 發表於 2010-5-25 09:07 AM
午安呀3仔
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
早晨呀~~各位好~~
calbee33 發表於 2010-5-25 09:07 AM
hihi 飄飄
hello 玉樹臨風姣鬆啲
小飛機 發表於 2010-5-24 11:48 PM
俊朗不凡姣鬆D 我個電腦又瓜左二日啦 岩先鏟完機
Good evening Miss and all
Good morning class and 主任
Fian. 發表於 2010-5-27 10:41 AM
Miss 終於蒲頭啦 咩環境呀
我都好想可以同miss再去上音樂堂呀
*柳飄飄* 發表於 2010-5-27 04:41 PM
飄飄依份工又係返夜班架?
唔贏你賭啦
Fian. 發表於 2010-5-27 11:38 AM
又有料到
GOOD EVENING EVERYBODY
小飛機 發表於 2010-5-27 11:35 PM
俊朗不凡姣鬆D 做咩用左我個招牌做形呀
係咪覺得好dry呀,使唔使去飲包檸茶潤潤佢呀
唔係返夜班, 但都收得幾夜咁啫, 返到屋企都要點幾, 又要落場, 拖長哂啲時間, 冇哂私人時間, 落場返屋企又嘥多啲燈油火爉, 最緊要係冷氣
當然......地點都繼續係mk啦...一貫宗旨
最煩係冇制服著... ...
*柳飄飄* 發表於 2010-5-28 01:24 AM
嘩,我最怕落場架啦,做咩無制服架,要著自己衫開工架,咪攪到自己衫污糟哂
你好呀~仲仲^^
calbee33 發表於 2010-5-28 09:18 AM
我地都好少機會碰到頭喎 3仔
Good evening Miss and all
Good afternoon Miss and all
good morning everybody
小飛機 發表於 2010-5-31 09:01 AM
Good afternoon 俊朗不凡姣鬆D 今日忙唔忙呀你
早晨呀咁多位~~早晨呀機機~
calbee33 發表於 2010-5-31 09:02 AM
午安呀3仔
返嚟睇檔先...不過冇哂人...唔知幾時會有人返嚟接更陪我呢
*柳飄飄* 發表於 2010-5-30 01:45 AM
我依家放工啦飄飄,妳係咪落緊場呀