返回列表 回復 發帖
good morning everybody
小飛機 發表於 2010-5-17 08:59 AM
afternoon 俊朗不凡姣鬆D 新機攪掂未呀
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
瞓喇

Good night Miss
Good night 撻撻
主任 發表於 2010-5-16 11:34 PM
任任姣鬆D 無節目做咩唔call 我呀
仲冷落了小主任添..
榴槤蛋撻 發表於 2010-5-16 11:29 PM
撻撻都換左夏天衫喎
miss換咗頭像噃
*柳飄飄* 發表於 2010-5-17 02:04 AM
飄飄仲係過年look喎,攪攪佢啦
MORNING ALL
四眼走粒仔 發表於 2010-5-17 07:57 AM
走粒哥哥 你唔整返個頭像玩下
Go~~od~~ev~~en~~ing~~Miss~~ and~~all~~
而家出去針炙同攞隻伯爵去整
Fian. 發表於 2010-5-18 05:18 PM
搵唔搵到呀Miss
Good afternoon Miss and all
撻撻

miss可能去玩完 + 返屋企加追劇,
去咗瞓覺覺豬,到而家都瞓醒
gonkong 發表於 2010-5-20 04:07 PM
hihi 工工G, 咁得閒既,唔使返工咩
出面落緊狗屎呀~希望大家唔好俾d雷聲嚇醒喇~~呵
calbee33 發表於 2010-5-20 04:00 AM
3仔 我係俾個鬧鐘嚇醒左架
morning all
四眼走粒仔 發表於 2010-5-20 08:06 AM
afternoon 走粒哥哥
morning miss everyone
榴槤蛋撻 發表於 2010-5-20 09:34 AM
helo 撻撻
訓醒返嚟啦
喵喵囡囡 發表於 2010-5-20 02:06 PM
hihi 喵喵 咦,妳都整左個橙色頭喎 我地好襯咁喎
Good morning  Miss 主任 姣鬆D and all
Good afternoon Miss and all