返回列表 回復 發帖
其實我今晚係冇食晚飯餓到等我細佬收工嚟接我囉
都係去大圍食雞粥咋嘛
Fian. 發表於 2010-5-5 04:09 AM
我都好耐無食過啦,仲好唔好食呀
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
morning everybody
小飛機 發表於 2010-5-5 08:59 AM
evening 俊朗不凡姣鬆D,依個時候你收得工未呀
miss早晨喎, 妳有冇瞓過o架? 瞓得好唔好呀? 我都幾乎天光先瞓, 而家又要去洗白白化妝返工, 一陣返12點, 今晚收7點
*柳飄飄* 發表於 2010-5-5 10:24 AM
咁咪三線劇都可以睇哂
for應承咗今週幫你搞,但而家搞唔到囉…Sorry
夢遺大師 發表於 2010-5-5 05:14 PM
哦~夢夢 甩大牙呀你
咁底諗 梗係超索頂嘞
主任 發表於 2010-5-4 08:42 PM
我份人咪衰心軟囉 無下次無下次
Good evening Miss and all
Good afternoon Miss 主任 姣鬆D 夢夢 and all

Good morning Miss and all
今日算唔算我開檔呢
我讚咗啦
Fian. 發表於 2010-5-9 02:26 AM
Morning Miss 會日會唔會同媽咪飲茶呀
果次好好食呀~~~因為同miss食...所以食咩都好好味
小飛機 發表於 2010-5-8 08:38 PM
Morning 姣鬆D 祝機媽母親節快樂,你今日又有咩節目呀
evening miss everyone
榴槤蛋撻 發表於 2010-5-8 08:35 PM
hi hi 撻撻
唔知咁樣係咪算讚我呢呵
*柳飄飄* 發表於 2010-5-9 12:48 AM
Morning 飄飄 妳返唔返屋企探媽咪呀
Good morning class and 主任
Fian. 發表於 2010-5-9 06:27 AM
咁早起身定未訓過呀Miss