返回列表 回復 發帖
good morning everybody
小飛機 發表於 2010-5-3 08:59 AM
俊朗不凡姣鬆D 做咩咁早蒲頭既 今日使唔使出差呀
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
Good Morning Miss & All
夢遺大師 發表於 2010-5-3 10:34 AM
afternoon 夢夢
Good afternoon class and 主任
Fian. 發表於 2010-5-3 02:22 PM
afternoon Miss 尋晚訓唔訓得著呀
今晚約咗走粒仔
金牛苑由佢訂位
預祝生日我破費
請食晚飯當送禮
越南大餐佢議提
頭盆扎肉醒醒胃
半隻南乳吊燒雞
清炒莧菜上湯餵
花枝炸丸 ...
Fian. 發表於 2010-5-2 01:56 AM
Miss 精品文章~ 魅力+滿分
你兩個姣鬆啲搞咩呀~    唔明喎
主任 發表於 2010-5-2 12:13 AM
唔使明既姣鬆D 曉蒲頭得架啦 自然咩頭都有人幫你攪掂
仲有膝頭同膊頭呢
Fian. 發表於 2010-5-1 11:43 PM
得三點式過水咋波
仲仲~~好啩住你吖
喵喵囡囡 發表於 2010-5-3 05:01 PM
hihi 喵喵好耐無見  咁得閒既,今日放假呀?
今日系放假呀!聼日先要返工~~
喵喵囡囡 發表於 2010-5-3 05:11 PM
今日有咩節目呀,
Good evening Miss and all
本身飛女正傳係應該響2009年內出街, 響2008年嘅節目巡禮已經出咗預告宣傳片, 但結果舊年都冇播到, 其實今年仲有另一套未出街, 但又好正嘅劇都係2009年應該強勢咁出街o架, 等咗成年冇播, 早排先見到知道今年終於有得 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-5-4 01:32 AM
咁套野好無睇呀飄飄
MORNING ALL
四眼走粒仔 發表於 2010-5-4 08:25 AM
hihi 走粒哥哥 今日唔使開工呀
Good morning Miss and everyone.......
Masterking 發表於 2010-5-4 08:57 AM
Helo kingKing
今日唔使上大陸...但一樣咁慘
小飛機 發表於 2010-5-3 08:38 PM
咁要搵個胸姐呵返錫返先得啦
仲仲姣鬆啲 咁又唔係唔明嘅 睇吓有無女遊指南啫
主任 發表於 2010-5-3 09:12 PM
今次做左訓導老師 幫手教新同學上堂
GHood evening Miss and all