返回列表 回復 發帖
食咗個咩包呀
Fian. 發表於 2010-4-20 06:01 PM
食左個叫 小華堡餐 加大加3蚊,改洋蔥圈又要加一蚊,總共32蚊,
頂!個洋蔥圈一洋蔥味都無,我以為食緊個炸粉團
個牛肉又係淡茂茂,以前都唔係咁架,真係無下次
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
生日快樂賀機機
特意作詩恭賀你
高瘦白淨唔肥膩
知書識禮講道理
溫文爾雅好脾氣
靚女見你爭餐死
龍頭位置油麻地
一直排到石硤尾
艷福無邊爽到痺
...
Fian. 發表於 2010-4-21 06:13 PM
精品文章 魅力100000分
Good evening Miss and all
Good morning Miss 豪邁不羈 俊朗不凡 and all
Good afternoon Miss and all
仲仲好少開檔架喎
Fian. 發表於 2010-4-26 03:08 PM
原來我開檔呀 咁真係少有喎
Good afternoon Miss and all
睇我對你幾鬼好
件件巨星逐粒數
恩娜瞓低任你做
卓羲都話佢好操
阿 SA 呢輪人氣高
中基依然當係寶
千嬅雖然身材冇
搞完跟手古井屠
碧霞徐娘且 ...
Fian. 發表於 2010-4-27 01:42 PM
Miss 又有新野 我鐘意"恩娜訓低任我做"
Good evening class and 主任
Fian. 發表於 2010-4-27 05:46 PM
Miss 煲完劇啦
咁不如孖埋Miss一齊去啦!
夢遺大師 發表於 2010-4-27 02:27 PM
Miss 飲檸檳架喎 夢夢
Good evening 仲仲
今日有冇忙到死呀
Fian. 發表於 2010-4-27 05:50 PM
做到條腰赤赤痛呀
我就個個都鍾意啊…嘻嘻…
夢遺大師 發表於 2010-4-27 05:49 PM
我就好野一個夠啦 每次.....一個
檸檳????
夢遺大師 發表於 2010-4-27 05:51 PM
使唔使碌到對眼咁大呀你 好奇咩 檸檳有豐富維他命C呀嘛
呢首係下集嚟架嘛
上集好啲定下集好啲吖
http://tvboxnow.com/viewthread.php?tid=620765&page=2436&fromuid=904215#pid22602799
Fian. 發表於 2010-4-27 05:55 PM
下集好D 到肉D呀 仲可以唔帶套
快D去揼下骨,鬆一鬆啦!
夢遺大師 發表於 2010-4-27 05:57 PM
有咩好介紹先 我要食C餐架喎