返回列表 回復 發帖
hi miss ,主任..everybody
Iamtall 發表於 2010-4-19 02:53 PM
Hi talltall 好耐無見 最近點呀
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
有呀
尋晚好忙呀
又要睇掌門人
廣告就轉去睇金像獎
如果金像獎嗰邊悶就轉去睇 Now 無線收費電視
Fian. 發表於 2010-4-19 04:14 PM
我都唔知尋晚做金像獎 係咪惠英紅做影后呀?
同我個 post 一樣嘅
Fian. 發表於 2010-4-19 04:15 PM
鬼叫我地係老友鬼鬼咩
洗個白先
笑話一則[保險套放在車上是對的]

我就要和相處一年的女友結婚了,毫無疑問,我很高興。

唯一困擾我的是,我未來的小姨子,一個20歲的辣妹。

她喜歡穿緊身的低胸T-Shirt以及迷你短裙。

她經常在我的跟前有意無意的彎下腰,更要命的是在別的男人面前她從不這麼做。

直到那一天,我未來的小姨子Call我,讓我去看看請柬的準備情況。

當我到時,她家只有她一個人,迎接我的是她無盡幽怨的眼神,

她說:我愛的人結婚了,新娘不是我,我現在唯一想做的即是在你結婚之前,把我獻給你。

她在樓梯上對我說:我在臥室等你,如果你決定了,就上樓來找我。

而當她走到樓梯的盡頭,和她睡衣一起滑落灑向我的是她眼中的期待。

我呆立了一分鐘,然後做了我當時唯一能做的事:開門,走回我的車。

突然,在門外,我未來的岳父大人濁淚橫流地跑出來,給了我一個惡狠狠的擁抱:good boy,我們家的測試你已經通過了,歡迎你加入到我們的大家庭。

這個故事告訴我們

............

保險套放在車上是對的
Good Afternoon Miss and Everybody
夢遺大師 發表於 2010-4-19 04:42 PM
午安夢夢
Good afternoon Miss and all
Good afternoon class and 主任
Fian. 發表於 2010-4-20 03:19 PM
afternoon Miss 頭先食果個飽都唔好食既 仲要30蚊個餐,真係
上嚟望望 ~~~又要閃了
小飛機 發表於 2010-4-20 01:49 PM
俊朗不凡姣鬆D 係咪又要閃去趕工啦
是的,但我都會盡量抽時間幫你執多劑!
夢遺大師 發表於 2010-4-20 04:48 PM
夢夢 係咪有野執呀
hello 玉樹臨風姣鬆啲 我有排做啊
小飛機 發表於 2010-4-20 07:47 PM
俊朗不凡姣鬆D 祝你生日快樂
年年有今日 ~晚晚有女拮 日日都開開針針
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Hello 玉樹臨風姣鬆啲, 早晨啊
俊朗不凡姣鬆啲今日牛一咩
Happy birthday to 機機
主任 發表於 2010-4-21 01:39 AM
係呀 豪邁不羈姣鬆D 四月廿一日,應該無記錯掛
俊朗不凡姣鬆D同我差幾日生日,大家都係白羊座,所以食野D口味都差唔多
morning all...Happy birthday to 機機
四眼走粒仔 發表於 2010-4-21 08:28 AM
hi 走粒哥哥
Good afternoon class and 主任
Fian. 發表於 2010-4-21 02:36 PM
Good afternoon miss and all
Good afternoon Miss & Everybody
夢遺大師 發表於 2010-4-21 03:50 PM
hi 夢夢,午安,今日有無執到好野