返回列表 回復 發帖
頭先又俾蚊針醒咗呀
好能忟呀
Fian. 發表於 2010-4-12 01:36 PM
唔好啦Miss 屋企有無蚊香呀
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
Good afternoon Miss and all
幾時睇完?我會好心急個喎…
夢遺大師 發表於 2010-4-14 03:41 PM
Hi 夢夢 座低飲杯茶,食個飽先啦
其實妳係咪成日都失眠架
有冇諗過試吓去睇中醫去解決呢個問題呀
Fian. 發表於 2010-4-14 03:25 PM
Miss 我成日都訓死,我諗我有渴睡症
食緊奶黃飽啦!
夢遺大師 發表於 2010-4-14 03:50 PM
我就鐘意食小龍包啦 咸咸地,又多水又多汁,正
Good afternoon 仲仲
今日忙嗎
Fian. 發表於 2010-4-14 05:12 PM
都無咩忙,睇Heroes 第四季之嘛
訓囉
今日係仲仲生日
Happy Birthday  仲仲
祝你心想事成
gonkong 發表於 2010-4-15 04:00 PM
工工G  多謝哂你
  Happy Birthday to you
Happy Birthday to 仲仲

:h ...
Fian. 發表於 2010-4-15 07:01 PM
多謝miss 年年都幫我慶祝生日 真係好感動
Hello玉樹臨風姣鬆啲~~~生日快樂呵

小飛機 發表於 2010-4-15 11:19 PM
哈哈 多謝俊朗不凡姣鬆 好大個蛋榚呀,有無檸茶送先
Good Morning Miss and Everybody...
Miss又通頂呀?請保重身體啊…
夢遺大師 發表於 2010-4-16 10:38 AM
Hello 夢夢
而家出發去食日本菜
跟住睇 Twins 演唱會
Fian. 發表於 2010-4-16 05:09 PM
玩得開心呀Miss
good afternoon miss and all
Good morning everybody~~~
calbee33 發表於 2010-4-19 09:37 AM
午安3仔 今日好嗎?
咁我日日 "喱" 喺屋企又冇嘢做
都係趁高興啫
意義都唔係為咗睇演唱會
Fian. 發表於 2010-4-19 11:57 AM
午安miss 尋晚有無睇獎門人呀