返回列表 回復 發帖
仲兄, 琴譜就揾倒, guitar Free嘅暫未search倒,

SmileBean 發表於 2010-4-3 08:00 PM
你上去睇睇 好好聽呀
http://www.youtube.com/watch?v=nE4T6IfTJ3s
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
制服誘惑都好睇
病人護士一齊砌
教師學生照樣嚟
秘書要俾 BOSS 餵
空姐機師執番劑
風韻尤全嘅人妻
朋友老婆咪蝕底
可愛幼齒妹妹仔
...
Fian. 發表於 2010-4-3 08:08 PM
哈哈哈 miss 真係勁,高過我果首幾層樓唔至呀
下個禮拜有節目
週一約咗個飯局
約實八點枱已 BOOK
朋友生晨要慶祝
日本料理我最熟
海膽刺身生牛肉
TEPPANYAKI 好滿足
送上真摯嘅祝福  ...
Fian. 發表於 2010-4-2 06:31 PM
多謝哂miss既祝福呀好感動呀  
仲兄, 咁又得唔得...

First Love         歌:宇多田ヒカル/詞:宇多田ヒカル/曲:宇多田ヒカル
G  D
最後のキスは
 Em      G
タバコの flavor がした
 CM7  Am   G C G
ニガくてせつない香り
Em ...
SmileBean 發表於 2010-4-3 08:18 PM
豆豆你叫我仲仲啦
依個都得,不過我想搵solo 果個譜多D
仲兄, 仲有

http://www.jitapu.com/tabPages/937/txt20052216092234.htm
SmileBean 發表於 2010-4-3 08:20 PM
勁呀豆豆 我都有上網搵過,不過搵極都搵唔到呀
仲兄, I sure this page is suitable for you !

http://www.52jt.net/pic/?7995
SmileBean 發表於 2010-4-3 08:25 PM
係啦係啦 我錫哂你呀豆豆 十萬個唔該你呀
仲兄, 睇咗未,
啱唔啱駛
SmileBean 發表於 2010-4-3 08:31 PM
岩哂呀,依家印緊出黎啦
天日要返工,訓先啦我 goodnite all
Good evening Miss and all
Good afternoon Miss and all
你喺屋企哺蛋蛋
我就在家玩結繭
"喱" 足五日在偷懶
節瓜排骨熱湯飯