返回列表 回復 發帖
落街買餸
Fian. 發表於 2010-3-29 04:50 PM
Miss 今晚有飯局
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
Soory,咁都錯,真係要打pat pat,即改即改…

如果週四可出街
一同用膳心情佳
再去睇戲買飛快
睇半場愈坐愈埋
進而一擁投入懷
懷裡點會咁乖乖
熱 ...
夢遺大師 發表於 2010-3-29 03:42 PM
夢夢你又岩岩睇完套四仔呀 有無醫生護士果D呀
miss…我估自己就未必係未死心…只係…pm_ed

皇瑪輸膽?
tony214 發表於 2010-3-29 02:08 PM
Tony 你好似有心事喎
咁你有冇愛上我
讚我優點咁鬼多
作詩值得你觀摩
產量多到一籮籮
聰明絕頂大把貨
肯定冇人夠我多
表達字句好清楚
鹹詩講到任人摸
一絲不掛赤 ...
Fian. 發表於 2010-3-29 02:54 PM
好想食菇菇蛋蛋呀
Good afternoon Miss and all
好忙呀 轉頭又要出去同個fd睇醫生
good evening miss and all
Good evening Miss & Everybody
夢遺大師 發表於 2010-4-1 06:18 PM
good evening 夢夢
叻就唔使人遷就
證明你仲好渣豆
押韻搞錯間中有
有時仲要唔順口
讀落 "甩 CUT" 冇節奏
四嘅倍數還甩漏
呢點更加無厘頭
講到作詩唔係流:onion1 ...
Fian. 發表於 2010-4-1 06:23 PM
good evening Miss Miss 又出手
good evening everybody
小飛機 發表於 2010-4-1 08:49 PM
俊朗不凡姣鬆 食左飯未呀
Good evening Miss and all
尋日炒咗一大鑊炒飯
今日都仲有得食
唔使落街買餸
Fian. 發表於 2010-4-3 06:03 PM
Hello miss 炒左鑊咩飯呀 係咁楊州炒飯呀
唔駛出去, 仲有存貨
SmileBean 發表於 2010-4-3 06:05 PM
Hi 豆豆 唔係有存貨先要去出貨咩
你病好未呀
Good evening 仲仲
啱啱返嚟?
Fian. 發表於 2010-4-3 06:13 PM
係呀,岩岩返黎咋 頭先去左MK之嘛
有魷魚同大煙肉腸 ,
可惜無菜
SmileBean 發表於 2010-4-3 06:16 PM
大肉腸 無條菜夾下點得架,食多菜精神D呀