返回列表 回復 發帖
愛麗斯夢遊仙境係咪卡通片嚟架
Fian. 發表於 2010-3-26 06:12 PM
依套有人睇左話麻麻地喎
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
都好多,如愛麗欺夢遊仙境、志明與春嬌、歲月神偷、拆彈雄心…
夢遺大師 發表於 2010-3-26 05:48 PM
歲月神偷正呀 雖然我未睇,不過口啤好好
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
Good evening Miss and all
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
尋晚唔知做乜鬼
思維 "班班" 聲咁嚟
作個鹹濕嘅故仔
夢裡幻化成姣西
見到男角好英偉
讚我天仙咁美麗
又話 MISS 令佢迷
嬌小玲瓏嘅軀體
...
Fian. 發表於 2010-3-27 02:42 PM
哈哈哈,超級精品文章 魅力+1000分
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
Miss
陣間約咗朋友仔飲嘢
我每晚林上床前, 含啖枇杷膏先瞓....無咳好耐喇
妳都要快啲好番先得呀, 或者去睇吓西醫吖 ...
主任 發表於 2010-3-27 03:07 PM
淫鬆D 使唔使人帶路呀
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
Good evening class and 主任
Fian. 發表於 2010-3-27 07:52 PM
evening Miss 我都好耐無發過綺夢,怪夢就有發
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
good evening everybody
小飛機 發表於 2010-3-27 08:14 PM
evening 俊朗不凡姣鬆D 今晚無街街去咩
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
HELLO 姣鬆啲
小飛機 發表於 2010-3-27 08:25 PM
姣鬆D 有無新包膠出呀
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
今日攰到死, 啱先收工, 唔去街lu
小飛機 發表於 2010-3-27 08:28 PM
好辛苦喎 咁更加要搵D野鬆一鬆先得啦
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
冇呀 我幾晚都好夜收工, 連上嚟都冇時間
小飛機 發表於 2010-3-27 08:31 PM
小機咪餓到瘦哂,陰公囉
我先幾日都病到死下死下呀
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
真係攰到連射都冇力~~~姣鬆啲早幾日你話唔c服, 好番未?
小飛機 發表於 2010-3-27 08:33 PM
好返啦 真係檸茶唔好亂飲呀 果日樓下一杯檸茶攪到我又痾又嘔
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
直情冇啖好食....減晒磅
小飛機 發表於 2010-3-27 08:34 PM
快D搵人吹返漲佢啦 記得六點半之前好搵啦喂
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
但我想搵果個要 9點半喎
小飛機 發表於 2010-3-27 08:47 PM
聽朝六點半之前呀
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
Good evening Miss and all
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
發夢唔到我去揀
有得選擇就最盞
綺夢內容好鬼鹹
任由發揮冇界限
夢裡 MISS 好鬼 CHARM
性感迷人把我讚
好比仙女要下凡
望住男角眼單單:onion29 ...
Fian. 發表於 2010-3-27 04:39 AM
  咁似頭先睇果套四仔咁既
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
返回列表