返回列表 回復 發帖
你地就好啦..甘就腳 ..我就要潛水
榴槤蛋撻 發表於 2010-3-21 09:09 PM
我要過隧道架 過完大隧,仲要過"小隧"
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
但相對d 囡又冇咁多喎 所以都要睇彩數
小飛機 發表於 2010-3-21 09:18 PM
都好過排哂隊,好似輪米咁
訓覺啦 Goodnite all
Good evening Miss and all
落街買餸
Fian. 發表於 2010-3-22 04:09 PM
有無蝦仁炒蛋食呀
Good evening Miss and all
Good afternoon class and 主任
食完意粉之後又食咗感冒藥
又覺得瘟瘟沌同手軟腳軟
繼續煲劇
Fian. 發表於 2010-3-24 02:49 PM
我都中招啦Miss 又柯又嘔,手軟腳軟 ,都係上床訓下先得啦
睇埋學警狙擊嘅下半部
Fian. 發表於 2010-3-26 02:40 PM
Good afternoon Miss and all
好番就好囉!夢夢想約你下星期食飯同睇戲,可以嗎?
夢遺大師 發表於 2010-3-26 04:16 PM
夢夢 午安
好番先講啦
而家落街買餸
乜 Q 都唔食得
真係麻煩呀
Fian. 發表於 2010-3-26 04:48 PM
煲粥食好唔好
Good afternoon 仲仲
你啲痾嘔好番晒未呀
Fian. 發表於 2010-3-26 05:17 PM
痾到乾乾淨淨啦,依家無咩樹啦 前日真係痾到屎眼都痛呀陰公
又唔想咁麻煩
買咗啲火腿白魚蛋同菜芯
今晚煮米粉食  
不過又悶到忍唔住買咗個豬柳蛋漢堡而家食緊
Fian. 發表於 2010-3-26 05:22 PM
咁岩既 我岩岩都係食豬柳蛋呀 食左二日清淡野,個豬柳蛋好好食呀
仲仲,下午好
夢遺大師 發表於 2010-3-26 05:23 PM
夢夢有咩戲想睇呀
真係笑咗出嚟呀
完全贊同
魅力 + 1
Fian. 發表於 2010-3-26 05:33 PM
我頭一日淨係食左二塊方包,覺得個肚腩都細左少少咁呀
仲食左樽保濟丸 頂佢個肺,好日都唔食,一食佢又話有事回收,真係六合彩又唔見中呀
一齊食豬柳蛋漢堡好蹺
不如同你夾份買將六合彩吖
七個字複式
你揀四個我揀三個好冇
話時話六合彩係咪開星期二四架
真係一年都買 ...
Fian. 發表於 2010-3-26 05:43 PM
都好波,試下夾啦,天日星期六都開喎,就天日買啦喂