返回列表 回復 發帖
去完街返黎嘛~呵
calbee33 發表於 2010-3-18 06:15 PM
去左邊度蒲呀 3仔
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
聽首歌仔先啦

hELLO 玉樹臨風姣鬆啲 清左熱氣未呀?
小飛機 發表於 2010-3-18 08:52 PM
俊朗不凡姣鬆 最愛為左救我,幫我啜哂出黎啦
你係咪好忙呀
Good evening miss and all
Good evening Miss and all
今日好番啲啦
不過未完全好番晒
仲要繼續食藥
邊有咁快吖
我諗最少仲要病多幾日呀
Fian. 發表於 2010-3-21 05:23 PM
Miss 多D吸下清新空氣,食多D生果都快D好架
good evening everybody
小飛機 發表於 2010-3-21 07:10 PM
俊朗不凡姣鬆D 咁早返到啦你
洗白白先
Good evening 仲仲
食咗飯未呀
今日去咗邊度蒲呀
Fian. 發表於 2010-3-21 07:58 PM
今日勁啦 去左飛鵝山映日出呀 不過好大霧,映唔到靚相,不過由山頂睇住旭日初升個感覺好正呀
檸檬 "含"有好多維他命C, 所以飲檸茶有益健康
小飛機 發表於 2010-3-21 07:55 PM
今日我飲左二盒檸茶 吸左好多維他命c呀 好健康呀
晏晝我同姣鬆啲一齊呀 miss ...哎呀, 不過諗真d 又好似唔係喎....我隔離果個係女仔嚟喎
小飛機 發表於 2010-3-21 08:00 PM
我地係同一時間做緊同一樣野呀嘛 黎!姣鬆D,旋轉360
咁咪好早起身
Fian. 發表於 2010-3-21 08:26 PM
3 點幾起身,5點幾上到去囉,映完返屋企再訓過,下午同姣鬆d,檸檸佢囉
post d 相睇下啦
小飛機 發表於 2010-3-21 08:37 PM
今次d相要執執佢先得呀 真係麻麻地呀
嘩~~仲仲..雙飛檸茶 ..我就1Q清袋
榴槤蛋撻 發表於 2010-3-21 08:41 PM
我等姣鬆D果時飲多盒檸茶之嘛
  我係因為食咗藥睇睇吓電視頂唔順瞓著覺
眼瞓到即刻入房瞓
已經嚟唔切飛番條線出嚟