返回列表 回復 發帖
Good afternoon class and 主任
Fian. 發表於 2010-3-10 03:27 PM
Good afternoon Miss and all
咁快訓醒啦Miss
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
Good evening 玉樹臨風姣鬆啲
小飛機 發表於 2010-3-10 07:35 PM
俊朗不凡姣鬆 咁耐無見,打個車輪先
習慣左新環境未呀
又到我 既時間啦
Good evening Miss and all
Goodbye class and 主任
Fian. 發表於 2010-3-11 06:44 PM
Miss 去邊蒲呀
啲人係未瞓醒定係出晒街呀
gonkong 發表於 2010-3-14 11:05 AM
我岩岩訓醒 咁早起身啦工G,唔訓多陣,食左早餐未呀?
good evening miss & everybody 今晚爸別橋 好玩嗎?
小飛機 發表於 2010-3-13 10:11 PM
俊朗不凡姣鬆D 尋晚燒得好開心呀,好似以前中學旅行咁
燒左好多野食,有生猛大蝦 深海大墨魚 原隻鮮鮑魚
牛油芝士焗金菇同西蘭花 燴番薯,等等....等等....食到好飽,好滿足
燒到成11點幾,我太眼訓啦,所以後尾都係返屋企啦,無去清熱氣呀
睇倒都開心
我就感冒加咳咳  ,
尋日再睇大夫, 再食三日藥,
邊度都唔駛去
SmileBean 發表於 2010-3-14 02:11 PM
Hi 豆豆 我之前都病左幾日呀,好彩岩岩好返,趕行切燒野食咋
姣鬆啲唔C 服咩? 扑嘢能醫百病啊
小飛機 發表於 2010-3-14 04:41 PM
早幾日感冒,咳到死下死下 我都想搵個護士妹妹執劑佢呀,清哂熱氣出黎
玉樹臨風姣鬆啲 真係好好玩啊 miss 有冇 high 呀? 琴日你地食咁多熱氣嘢, 快d 去清下熱毒啦
小飛機 發表於 2010-3-14 04:25 PM
係差你唔黎囉 你黎埋就完美啦
主任你好~
calbee33 發表於 2010-3-16 09:43 AM
hi 3仔
Good evening miss and all
咁得閒呢個時候蒲頭嘅
Fian. 發表於 2010-3-18 06:06 PM
Hi miss 煲左湯未呀