返回列表 回復 發帖
2200頁
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
咁先可以長射長有吖ma
小飛機 發表於 2010-2-22 07:16 PM
我又走左去呃分啦
過去睇睇
小飛機 發表於 2010-2-22 08:12 PM
我都去訓先啦 Goodnite 姣鬆
唔錯唔錯~~~支持繼續呃分
小飛機 發表於 2010-2-22 08:22 PM
多謝姣鬆繼續支持我呃分~~魅力+1000分
Goodnite Miss 主任 姣鬆 and all
Good afternoon Miss 姣鬆 夢夢 工工G and all
因為我地係姣鬆啲吖ma ~~~睇完呢兩個post,真係俾miss笑死 魅力+10000分
小飛機 發表於 2010-2-24 10:52 AM
我覺得我係俾女呃果個喎 又要出錢又要出野
我得十零萬tvb$咋,你咁勁嘅?
夢遺大師 發表於 2010-2-24 11:01 AM
我有二百幾萬 有二百萬係利是錢
玉樹臨風姣鬆啲~~~咁你有制唔制吖
小飛機 發表於 2010-2-24 05:35 PM
俊朗不凡姣鬆 依個問題既答案你清楚過我啦
我鍾意果句~~~施比受更有福  我地都係d善長淫翁
小飛機 發表於 2010-2-24 05:44 PM
好一句施比受更有福 魅力+100000
善長淫翁 叫到咁老架,善長淫棍好唔好呀
姣鬆啲仲有二億~~~~~~~~~~~~~~精子
小飛機 發表於 2010-2-24 05:42 PM
NO~NO~NO~一野起碼有三億啦
精子用唔晒~~~見囡都要派
小飛機 發表於 2010-2-24 06:01 PM
派到入新界 ~~~上水都殺埋
淫棍都唔好~~~淫鬆啲都好喎...(淫淫可以叫淫鬆啲,呢個名啱佢)
小飛機 發表於 2010-2-24 05:56 PM
呵呵 咁要幫淫鬆諗個外號先得啦,我就玉樹,你就俊朗,佢叫咩好呀
埋單幾舊水~~~仲可以咀咀
小飛機 發表於 2010-2-24 06:44 PM
咀到出哂水 ~~流到落大腿
真係要諗諗~~~風流才子呢?...或者係風流倜儻?
小飛機 發表於 2010-2-24 06:39 PM
風流才子好喎,佢自己都用過架