返回列表 回復 發帖
去老人院睇婆婆 拜拜all
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
初八先去 .
SmileBean 發表於 2010-2-21 03:12 PM
低打低打
其實呢個公仔個樣好鬼慘
SmileBean 發表於 2010-2-21 03:14 PM
咁點解唔轉個個呀
仲要踢踢tim
SmileBean 發表於 2010-2-21 04:35 PM
仲要打完心口打羅抽
其實真係唔知會唔會 high 架呢
Fian. 發表於 2010-2-21 04:47 PM
下次打邊爐試下咪知囉
我鍾意佢夠慘ma
SmileBean 發表於 2010-2-21 04:33 PM
唔通博有折頭
咁係咪有增冇減呀
Fian. 發表於 2010-2-21 05:12 PM
又無,keep 住咁啦
尋晚屋企人去我度打邊爐
不過而家仲做緊清潔
SmileBean 發表於 2010-2-21 05:26 PM
清到依家 係咪成隻牛放左落去打呀

睇到尾好好笑
先戒麥當當
SmileBean 發表於 2010-2-21 06:19 PM
20蚊個餐好低食喎
我試過攞嚟炒蛋
Fian. 發表於 2010-2-21 06:03 PM
我又想試下
哈哈~~~我笑左出嚟 魅力+10000分
小飛機 發表於 2010-2-21 08:37 PM
俊朗不凡姣鬆 唔怪得行得咁快啦,原來你蒲頭啦
意粉零~~miss 鞭鞭 & 機機
榴槤蛋撻 發表於 2010-2-21 08:39 PM
撻撻 依天氣真係要保重身體呀
而家去都唔會有好料,都係遲d先去啦~~~你地 因為呀ym話俾我知佢已經開工等我啦
小飛機 發表於 2010-2-21 08:35 PM
洗乾淨掠乾水未架
覺覺G啦 byebye Miss and all