返回列表 回復 發帖
morning淫淫 ~~~星期六我唔得閒呀....如果咁樣就睇睇星期五啦
小飛機 發表於 2010-2-17 09:54 AM
俊朗不凡姣鬆 星期五我ok架
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
仲仲虎年鞭鞭有力呀
都冇人陪我去蒲, 我啲假多到唔知去邊度好, 悶到咩咁, 想唱k打邊爐又冇腳
年三十就入屯門食團年飯, 之後返出旺角開工, 年初一入咗屯門同婆婆舅父亞姨拜年(當然亞爹亞娘都到場啦)
年初二就 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-2-16 08:41 PM
虎年大吉大利呀飄飄 斗左幾多利是呀 依家新工做咩呀
星期一我返工啦 我得 456 咋
主任 發表於 2010-2-17 02:30 AM
今日咩環境呀主任 多唔多怪獸打呀
咁不如call埋工工,棋棋,會長,太極哥哥...齊齊去啦 (純粹講笑)
小飛機 發表於 2010-2-17 09:59 AM
岩岩夠一圍抬喎
Good morning everybody
今日開工大吉
gonkong 發表於 2010-2-17 10:31 AM
工工G 你都吉左野啦
多謝仲仲,都恭喜你心想事成,萬事勝意,新年快樂…
夢遺大師 發表於 2010-2-17 10:36 AM
夢夢 大家咁話啦
$1250
繼續都係飲食業, 繼續mk, 不過返通宵班
*柳飄飄* 發表於 2010-2-17 07:12 PM
嘩!飄飄~做咩見妳唔著衫既 好凍喎,小心冷親呀
1250都幾多啦 返通宵咪好辛苦,返幾點放幾點架

Good evening Miss and all
尋晚我老豆媽咪上咗嚟我度幫我整番房嗰個窗簾
又問我有冇呎
我就去廁所個工具箱睇吓有冇呎
本來我有包自然堂標本擺咗喺電話個茶几度
跟住見到無端端擺咗喺喇叭上面
我咪擺番好 ...
Fian. 發表於 2010-2-20 06:00 PM
世伯有無爆左呀
Good evening 仲仲
今年逗得多唔多利是呀
Fian. 發表於 2010-2-20 07:04 PM
今年同舊年差唔多封,有110幾封,我諗都係千零蚊啦,有好多都係十蚊封
原創內容
魅力 + 1
真係笑咗出嚟呀
係我爆呀
爆粗呀
Fian. 發表於 2010-2-20 07:06 PM
好彩佢無吞落肚咋 唔係就大鑊啦
今朝我開檔
Fian. 發表於 2010-2-21 07:24 AM
咁早起身啦Miss 仲以為我開檔添
嘩~~仲仲有百幾封..勁
榴槤蛋撻 發表於 2010-2-20 10:27 PM
唔多啦,最多試過200幾300封架
good.evening.everybody
小飛機 發表於 2010-2-20 11:17 PM
俊朗不凡姣鬆 尋日我個老友捉我陪佢去飲檸茶
上到去以為去左街市 等左成個鐘 結果走左
我要減肥呀
SmileBean 發表於 2010-2-21 03:45 AM
豆豆 算把啦,依句野我講左好多年啦