返回列表 回復 發帖
Good afternoon Miss and all
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
1. 放心,由擁抱至寬衣連前奏…直至事後沖涼,一定唔會少於十零分鐘…
2. 有自然堂會開心D咩?
3. 梗有啦!我把口都好得下架…
4. 好!咁得閒就嚇下你先… ...
夢遺大師 發表於 2010-2-16 10:59 AM
恭喜發財呀夢夢 祝你虎年要窿得窿 要乳得乳 虎虎生威
Good afternoon Miss & all
SmileBean 發表於 2010-2-16 01:54 PM
鞭Bean 今日放假呀 有無去拜車公呀
Good afternoon class and 主任
Fian. 發表於 2010-2-16 03:45 PM
Miss 尋晚睇煙花又音樂堂 玩得開心嗎
恭喜發財 906107

Good afternoon Miss & everybody 906108
主任 發表於 2010-2-16 05:24 PM
恭喜發財呀主任 開左年未呀
未開呀 諗住聽日先開.....
主任 發表於 2010-2-16 05:30 PM
係咪去檸檸佢呀 ,等唔等齊三人組打敵軍呀
約咗喇咩 邊日呀
主任 發表於 2010-2-16 05:42 PM
未約實呀,諗住過年你有假,
約埋你三人組架 ,但係今日都未見姣鬆蒲頭
仲仲~~新年都無休..辛苦哂..
榴槤蛋撻 發表於 2010-2-16 05:47 PM
hi 撻撻 我有休呀,年三十同初一休左,我公司就年中無休囉
仲仲今日開年喎
記得快快鑊鑊, 開完一鑊再一鑊
主任 發表於 2010-2-16 05:41 PM
係尋日初二開年呀
好呀 大佬開咗年, 淨低細佬唔係幾好...要約早啲啊
主任 發表於 2010-2-16 05:57 PM
好呀 初九前去囉,唔係姣鬆返三月返新工都幾難約埋一齊 佢星期六又多數唔得
老虎 老虎開單咋喎, 你一定唔止啦
主任 發表於 2010-2-16 06:05 PM
好野唔使講次數,有質數得架啦
機機一蒲頭即約
主任 發表於 2010-2-16 06:06 PM
係驚有無人返工姐
仲仲,甘快就開左年喇 ..我就未喇
榴槤蛋撻 發表於 2010-2-16 06:20 PM
你想幾時呀,天日開市啦波