返回列表 回復 發帖
祝大家虎年虎虎生威
身體健康
萬事如意
財源廣進
gonkong 發表於 2010-2-14 12:34 AM
工工 祝你虎年步步高升 虎年當旺~出入平安
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
多謝仲仲,我都祝你越嚟越靚仔,永遠溝S女~
喵喵囡囡 發表於 2010-2-14 08:03 AM
唔制 我要俾女溝S
斗左利是未呀
姣鬆啲 天天向上都幾辛苦啊 ~~~不過如果日日有靚囡,個袋又好多水($$$),我都好鍾意呀 祝願你都一樣啦
小飛機 發表於 2010-2-14 07:41 PM
俊朗不凡姣鬆 今日有無去拜年呀!斗左利是未呢
祝大家事事如意, 開開心心!
Keevin 發表於 2010-2-14 11:01 AM
恭喜發財呀kee哥 我都祝你虎年勁過老虎 心想事成呀
祝仲仲...有女自然來
榴槤蛋撻 發表於 2010-2-14 04:26 PM
撻撻 祝你出入平安 ~萬事勝意 ~有女自然飄埋黎
下晝同屋企人拜年咋
小飛機 發表於 2010-2-14 08:40 PM
我今日例菜等親戚黎我度
天日最愛返黎同我開年 老虎搶閘快過姣鬆開年添
好幸福呵姣鬆啲 咁你真係要做隻猛虎喇...WOO...最緊要夠爽爽
小飛機 發表於 2010-2-14 08:55 PM
大家咁話啦姣鬆 睇下幾時我地檸茶三人組去搵囡囡開年
我天日要返工呀,訓先啦 天日見
果邊我同子陵都貼左新野,姣鬆豬持下啦
Night night class and 主任
Fian. 發表於 2010-2-14 09:00 PM
Miss 食完開年飯啦 我交更啦 天日見
Good evening Miss & all,
恭喜發財,萬事勝意,
出入平安,青春常駐,
生財有道,富貴逼人。
SmileBean 發表於 2010-2-14 10:49 PM
豆豆~祝你龍精虎猛 虎虎生威 鞭鞭有力 出入平安
GOOD EVENING Miss  and all
新年快樂miss & all
山棻爺爺 發表於 2010-2-15 04:12 PM
虎年快樂呀菜菜
玉樹臨風姣鬆啲 ,今日你同你至愛開年,一定射多d
小飛機 發表於 2010-2-15 04:19 PM
我返黎啦姣鬆 初四到你同你至愛開年啦
今日開依個年真係咁耐以來最激烈既一次呀
直頭好似國家地理裡面老虎記錄片咁..... 爽到爆呀
大家新年好。恭喜發財
flashget2 發表於 2010-2-15 08:03 PM
恭喜發財 虎年快樂呀
訓覺
而家化妝準備出去同屋企人睇戲
睇錦衣衛
之後過灣仔細佬個 friend 開嗰間 8000 呎全海景 Karaoke
睇煙花食 buffet
之後上音樂堂 ...
Fian. 發表於 2010-2-15 01:57 PM
咁好節目既 好開心呀