返回列表 回復 發帖
hello玉樹臨風姣鬆啲 咁快拜早年呀?寫好包膠未呀?
小飛機 發表於 2010-2-11 07:58 PM
哎 我攪錯左人物次聚添
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
咩喜事呀
結婚牙
Fian. 發表於 2010-2-11 08:32 PM
等姣鬆話妳知
閃人啦 Goodnite all
Good evening Miss and all
goodbye夢夢
小飛機 發表於 2010-2-12 06:05 P7
俊朗不凡姣鬆 正式恭喜你搵到份好工
hello玉樹臨風姣鬆啲
小飛機 發表於 2010-2-12 06:11 PM
做咩咁寂呀 姣鬆 今日無出街咩
thanks姣鬆啲但遲d唔可以咁好約埋晏晝飲檸茶喇...我要夜晚先得閒喇
小飛機 發表於 2010-2-12 06:15 PM
咁可以約夜晚都得既,姣鬆叫到,我捨...精...力...陪君子又何防
站崗睇檔吖ma 而且今日番風...晏晝出左街逛,但又冇咩好食...
小飛機 發表於 2010-2-12 06:17 PM
去左邊頭巡羅咁呀 係咪年尾好多都收爐啦
出去食團年飯啦,夜見啦 拜拜
                 恭喜發財~~祝大家虎年
虎虎生威~~鞭鞭有力~~財源廣進~~身體健康~~

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
拜個早年先 903879
祝大家
萬事勝意財源進
龍馬精神心想成  903880
主任 發表於 2010-2-13 09:33 PM
主任 祝你出入平安 ~~財源滾滾 ~~心想事成 ~~長射長有 ~~
面超淫打哂怪獸返火星
預祝大家情人節快樂~~希望你哋玩得開心~抖多D利是
喵喵囡囡 發表於 2010-2-13 09:25 PM
喵喵~我祝妳情人節and 虎年快樂~溝多仔~人見人愛~越黎越靚
miss fian&仲仲~虎年快乐
mickeybblim 發表於 2010-2-13 09:56 PM
Mickey 虎年快樂~~祝妳萬事如意~妳都要溝多仔呀
踏入虎年啦~~~祝miss 身體健康 , 財富滾滾來 , 幸福又快樂
小飛機 發表於 2010-2-14 12:14 AM
俊朗不凡姣鬆 祝你條如意拮長 日日高升 天天向上 出入平安
Miss
祝妳~
虎年大旺特旺 ~財運滾滾來 ~身體健康 ~
一年索過一年 ~一千蚊紙當牆紙 ~心想事成啦

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件