返回列表 回復 發帖
周圍飛下,識下d朋友吹下水ma
小飛機 發表於 2010-2-10 09:47 AM
俊朗不凡姣鬆返屋企未呀 定係走多轉呢  
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
都係天日先做讀書報告啦
正面定負面呀, 透露小小先啦
主任 發表於 2010-2-10 08:25 PM
hi 主任 係個有進步既正面報告
腳軟有好多原因嘅喎
主任 發表於 2010-2-10 08:21 PM
原因一定唔止一個
我訓覺啦 goodnite Miss 主任and all
係啦主任,頭先有人問起你 我幫你將訴求表達左啦
Good evening miss and all
Good afternoon class and 主任
Fian. 發表於 2010-2-11 04:57 PM
evening Miss
冇晒馬蹄 sent 啲 SMS 咪好囉...可以忘記去了...但妳用緊佢送既電話就...
...睇吓用高瘦白生日送比妳個kitty 有冇义機...係同廠出品
榴槤蛋撻 發表於 2010-2-11 11:11 AM
hihi撻撻
Miss的電話有問題,打唔通喎!
夢遺大師 發表於 2010-2-11 05:00 PM
evening 夢夢
good...evening...everybody
小飛機 發表於 2010-2-11 06:18 PM
俊朗不凡高瘦白姣鬆
祝你馬到功成,新年新景象
Miss開檔有得錫902060
小飛機 發表於 2010-2-11 06:24 PM
幾時公報個好消息呀