返回列表 回復 發帖
多謝撻撻
Fian. 發表於 2010-2-7 04:42 PM
Miss 尋晚玩得開心嘛
有無睇過依套"女媧行動"呀,估唔到麗的當年電禮劇仲好睇過依家
依集有梅姐二姊妹做添呀 我依家煲緊

棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
Good afternoon 仲仲
瞓到幾點呀
食咗嘢未呀
Fian. 發表於 2010-2-7 04:51 PM
訓到成點幾呀 食左個公仔面,妳呢,食左未呀
自己煮 辛辣麵
連湯粉一齊煮, 特別辣
SmileBean 發表於 2010-2-7 04:56 PM
HI 豆豆 尋晚無同淫淫去飲檸茶咪 辛辣面正呀
加泡菜仲正呀 辣得好過引架
今朝我睇電視食埋最後嗰支 lu
好重奶味
好好味呀
多謝你呀仲仲
Fian. 發表於 2010-2-7 04:57 PM
好重奶味 哎...我都未試添
仲兄, 無呀, 我地去到佐敦分開喇,
點幾咁早, 我瞓到3點幾
SmileBean 發表於 2010-2-7 05:06 PM
你係咪....早上床...夜訓覺呀
乜梅艷芳有喺麗的拍過戲架咩
我真係唔知喎
尋晚梗係開心啦
同你哋去玩喎
不過尋晚我唱唔到歌囉  ...
Fian. 發表於 2010-2-7 05:05 PM
第一集有田雞...第二三集有星爺同莫少聰添呀,不過都係小角色..原來佢地係麗的出身架 妳唱左幾晚,緊係唱到聲沙啦,有無飲返杯咩咩..順下喉呵
仲仲肯定一返去就瞓啦
Fian. 發表於 2010-2-7 05:33 PM
無即刻,呵左個尿先訓
會唔會喺車瞓咗陣先呢
SmileBean 發表於 2010-2-7 05:37 PM
點止一陣呀 訓足成程啦
Good afternoon Miss and all
你都好…
夢遺大師 發表於 2010-2-8 11:55 AM
夢夢午安呀
仲仲好,大家好…
夢遺大師 發表於 2010-2-8 04:44 PM
仲以為無人 攪緊咩呀夢夢,仲有幾日過年,辨左年貨未呀