返回列表 回復 發帖
我都喜歡食cake 架, 但當然最愛食撻啦
小飛機 發表於 2010-2-4 05:53 PM
鐘意食撻依家野~我都好瀨架 酥皮既要由個撻邊開始 慢慢掃向個撻心
等蛋漿流出黎就啜下啜下咁 諗起都正呀
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
係呀, 真係sorry 我琴日同miss 攞左d 嘢番上樓, 然後好心急打開你d 奶嚟睇, 好精緻啊! 咁我地先將佢放入雪櫃, 然後就落街市&超市買餸, 上嚟之後又落番去還超市架車仔, 都幾匆忙呀, 咁食嘅時候又傾下飲下, 到 ...
小飛機 發表於 2010-2-4 06:02 PM
唔緊要啦 同你講下笑咋 我邊有咁小氣 下次你請我飲茶咪得囉
咁有毛果d 撻呢又點食好呢?
小飛機 發表於 2010-2-4 06:06 PM
呵呵~果要掉返轉由個撻心掃上去喎 掃到有粒豆豆,就輕輕力啜下咬下
打下圈圈咁啦 依咪你教我既,做咩問返我架
姣鬆啲, 呢杯茶好貴啊
小飛機 發表於 2010-2-4 06:11 PM
果然係姣鬆呵 一講就知我講既係咩茶啦 你今日飲左未呀
冇啊~~~ schedule 可能有變 本來諗住除夕去, 但淫淫話果d 日子冇乜好材料
小飛機 發表於 2010-2-4 06:19 PM
尋日有個檸茶妹妹打俾我 問我咁耐唔搵佢 佢話初一~初三果度都休息喎
係囖, 如果我喺大圍果時直接去沙田都好快之ma . anyway, 我地遲d 一齊食~~~或者飲檸茶啦
小飛機 發表於 2010-2-4 06:04 PM
4                                         P
- 買六合彩先姣鬆買左未
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
咁大節流流人地都要放假嘅 你果個咁好打俾你嘅, 都話姣鬆啲冧死囡架la 咁你幾時去呀?
小飛機 發表於 2010-2-4 06:28 PM
我都未知呀  過年都好多屋企野未攪 ,可我諗過年前會去既
交叉感染呵
小飛機 發表於 2010-2-4 06:31 PM
頭先睇新聞,阿陳依家一身蟻真係低能死 不過照計佢攪到咁大,無理由唔知輸左會落鑊架
可能自視過高啦, 又或者愈玩先知愈大鑊, 返唔到轉頭...
小飛機 發表於 2010-2-4 06:52 PM
鬼唔望警方即刻起訴佢 無得保譯
呢個千古賤人, 我估d 差佬都會加多幾錢肉緊, o趙硬佢
小飛機 發表於 2010-2-4 07:04 PM
千古賤人 我都覺得係
而家出發去蒲
goodbye class and 主任
Fian. 發表於 2010-2-4 07:38 PM
開心呀Miss