返回列表 回復 發帖
傳說中嘅秘制手打鯪魚肉, 真係好想試下啊 ...不過 2 個人食, 份量唔使太多
小飛機 發表於 2010-1-29 06:48 PM
真係好彈 好彈 好鬼死彈口架
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
個魔鬼寶盒唔好食
個皮已經無味
咬落第一淡,除咗塊火腿有啲味道
塊雞排同其他配料都無味
啲沙律都無味
gonkong 發表於 2010-1-29 10:42 PM
你試左啦工工 好彩我無買姐
機機 淫淫 仲仲:你地有冇去馬頭圍45號J
榴槤蛋撻 發表於 2010-1-30 01:33 AM
果度太唔就腳啦,去過一次都係去牛棚睇家駒記念展咋,
跟住去左果間白宮冰室飲左個下午茶囉。
而家 Now 經典台重播黎耀祥啲經典劇集
我們的黎耀祥
頭先去咗睇樂壇插班生
一播播兩集
而家播第二集
Fian. 發表於 2010-1-30 11:55 AM
依套劇劇情都唔記得囉,不過記得係好攪笑
我鍾意食雪糕
Fian. 發表於 2010-1-30 02:55 PM
我都好鐘意架,最鐘意朱古力,薄荷碎朱古力,
同橙味雪榚 ,依家仲有無橙味呢,好似好耐無見過啦
返嚟~~~~
喵喵囡囡 發表於 2010-1-30 06:27 PM
喵喵 好耐無見,做咩咁耐唔入黎呀妳 最近忙咩
Good afternoon Miss and all
洗過白先
Good afternoon Miss and all
hello 撻撻 抵佢死啦...佢一出嚟就已經黑人憎
小飛機 發表於 2010-2-2 12:29 PM
俊朗不凡姣鬆
我都好僧佢 可以呃到咁多錢返黎
Good afternoon class and 主任
Fian. 發表於 2010-2-2 04:40 PM
Miss 咁岩一齊上黎
hello 玉樹臨風姣鬆啲 咪係 !!!佢已經呃左唔少啦, 而家仲咁厚顏無恥上庭爭, 佢個仔有咁嘅老豆, 塊面都唔知擺係邊好
小飛機 發表於 2010-2-2 05:28 PM
之前好似有採訪過佢個仔 連佢個仔都話覺得好無面,俾同學笑,唔想返學
去街街
goodbye class and 主任
Fian. 發表於 2010-2-2 05:38 PM
玩得開心呀Miss
做成童年陰影, 以後唔敢抬起身做人~~~我話佢下面
小飛機 發表於 2010-2-2 05:49 PM
咁可能第日有個女板神棍聰出黎話打救佢
師婆上身 幫佢~種下生基~雀仔按摩~捉邪捉鬼...呃返佢幾億...精子呢
機機老豆一定好勁好威猛,令機機時時刻刻都顎高個頭嚟做人~~~我都係話佢下面
夢遺大師 發表於 2010-2-2 05:53 PM
Hi 夢夢