返回列表 回復 發帖
少少都有啲o架...但仲係好......

豐滿
呢幾日照鏡都覺得自己塊面好似仲尖咗tim呀
*柳飄飄* 發表於 2010-1-27 05:38 PM
咁正 依家去邊度威呀,買寶盒呀,好無食架
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
咁要睇吓 miss 蒲唔蒲頭了
小飛機 發表於 2010-1-27 05:41 PM
Miss 今日無蒲頭呀
本來之前有時間試, 但最後都係因為多人買, 唔想排隊, 所以冇食到, 我諗遲d 會食啩 其實對佢興趣唔大.
小飛機 發表於 2010-1-27 05:51 PM
我見到佢個樣有無從入手既感覺,所以無買黎試
如果粗暴d 好似撕爛對絲襪咁, 唔知呢招得唔得呢?咁食法會唔會好霸王 feel 呢? 哈哈 887662
小飛機 發表於 2010-1-27 05:58 PM
我諗我會一層一層咁剝開佢 慢慢由頭嘆到落尾
諗起都口水流, 一層一層解 開佢, 坦蕩蕩咁俾你慢慢嘆, 又係幾正喎
小飛機 發表於 2010-1-27 06:15 PM
最好加多杯檸茶 咁就又食又拎,鬼咁得戚啦
姣鬆啲係今晚食左咩呀?
小飛機 發表於 2010-1-27 06:40 PM
今晚食左水餃 機媽煮好飯未呀
姣鬆啲有最愛湯水飲咁滋補, 好飲過檸茶好多
小飛機 發表於 2010-1-27 06:44 PM
花膠煲響 飲完發發聲
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
嘩! 好勁呀! 唔怪之得姣鬆啲咁厲害喇, 真係鞭鞭都咁有力呀!  搞到d 囡囡投晒降喇
小飛機 發表於 2010-1-27 07:18 PM
都係全靠見到姣鬆你將條鞭玩到咁出神入化
真係野野都 霹靂拍啦 彭彭咁聲 先啟發到我發揮出鞭法既至極架咋
所以都係姣鬆你厲害
good evening everybody
小飛機 發表於 2010-1-27 08:03 PM
食飽飽啦姣鬆
食飽飽喇, 都係日求3 餐, 夜求 1 篤啫
小飛機 發表於 2010-1-27 08:25 PM
嘻嘻,我依家去篤....係去一宿啦 Goooooodnite 姣鬆
Good evening Miss and all
妳好啊...........
食左下午茶未啊....
山棻爺爺 發表於 2010-1-29 04:49 PM
Hello 山茶爺爺
我都想有個天仇呀
tony果然係識嘢之人
魅力 + 1000000
*柳飄飄* 發表於 2010-1-29 04:47 PM
飄飄 攪緊咩呀
Good afternoon Miss and all
Good evening 姣鬆啲 馬頭圍道塌唐樓呀? 好驚呀!!!
小飛機 發表於 2010-1-29 06:30 PM
姣鬆,尋日睇新聞真係好得人驚 開頭仲以為映緊海地地震
今日報紙話死者有二個係囡囡黎 真係慘