返回列表 回復 發帖
唔怪之得琴晚唔見淫淫同姣鬆啲上嚟啦
小飛機 發表於 2010-1-25 06:23 PM
Miss 唱依首睡公主超勁呀 聽到拍哂手掌

棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
Good evening 仲仲
多謝你尋晚陪咗我成晚呀
不過下次我要唱耐啲
有啲唔夠喉唧
尋晚我哋都起晒 Q 呀
Fian. 發表於 2010-1-25 06:34 PM
我地老友黎架嘛,客咩氣呢
都係要多謝Miss 叫我出力...放盡...咁唱出黎,我先起到Q架咋
做功課咪知囉
*柳飄飄* 發表於 2010-1-25 06:30 PM
我要聽妳親口講先至死心呀
Good evening Miss & all bros
主任 發表於 2010-1-25 06:54 PM
放工啦主任 尋晚你幾點走架
Hello 仲仲
今日告咗半晝假, 返嚟瞓到隻豬咁
一點倒走, 你實唔知啦
主任 發表於 2010-1-25 07:06 PM
我訓到瓜哂啦 不個都忍忍聽到嘻嘻哈哈聲 可能我發夢啦
我要學熟啲嗰隻合唱歌六號再同你唱過
Fian. 發表於 2010-1-25 07:15 PM
我都要加油先得
泥泥~~搣匙..柯
榴槤蛋撻 發表於 2010-1-25 07:47 PM
hi 撻撻 食飯未呀
點解會叫阿 Sir 嘅
Fian. 發表於 2010-1-25 07:48 PM
因為玩緊校服 我扮緊阿sir
Good evening Miss and all
搜羅鬼臉逗你笑……願你煩惱能盡消
夢遺大師 發表於 2010-1-26 02:45 PM
Hi 夢夢
仲未食過嘢呀
不過唔諗住食住
諗住陣間出九龍睇中醫
個肚仔痛到而家呀
Fian. 發表於 2010-1-26 02:49 PM
見點呀Miss 唔食野點得架
真係要快d 睇好個肚仔啊
小飛機 發表於 2010-1-26 02:59 PM
俊朗不凡姣鬆 係咪出左去野呵
Good afternoon Miss and all
我未食呀...
西洋菜湯...怕怕
*柳飄飄* 發表於 2010-1-27 05:11 PM
飄飄 練仙有無瘦左呀
hello 玉樹臨風姣鬆啲 你今日飲左檸茶未呀?
小飛機 發表於 2010-1-27 05:29 PM
俊朗不凡姣鬆 今日無呀,尋日去左最愛度飲湯,依家仲溫緊