返回列表 回復 發帖
2000頁
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
page 2000
Keevin 發表於 2010-1-22 02:24 PM
Kee 哥哥
good afternoon 淫淫 聽日呢個時候就哈~~哈~~哈~~喇
小飛機 發表於 2010-1-22 02:22 PM
俊朗不凡姣鬆 天日一齊....呵~呵~呵~~啦
應該要執執對白:
嘩…好硬呀…好大呀老細
夢遺大師 發表於 2010-1-22 02:55 PM
夢夢 咁又少叫老細喎,
通常係~老公...阿sir...或者...衰人
姣鬆啲俾囡囡叫得最多嘅就係....咦~~衰人嚟架
小飛機 發表於 2010-1-22 04:55 PM
野~~~衰人黎架 笑人既
姣鬆天日有咩節目呀
洗個白白先
聽日有班fd 搞分唇, 要去趁熱鬧呀 如果唔係我都想同你地去飲檸茶
小飛機 發表於 2010-1-22 05:36 PM
咁有女跟女,無女跟隊都好正常姐 姣鬆天日都玩得開心
大家都要開心d . btw 淫淫係唔係打完怪獸架? 聽日又去唔去得成呢?
小飛機 發表於 2010-1-22 06:07 PM
未有最新消息喎,唔知會唔嚇親
產生左依個童年陰影 影響左腦下垂體分泌
輕側頭暈身慶 重側食慾不振 胃口全無架陰公
good evening miss

唔知呢個鐘數, miss 做緊咩呢?
小飛機 發表於 2010-1-22 06:25 PM
吹~吹~吹...三邊 九點 通殺
使唔使咁 detail 呀, 腦下垂體
Keevin 發表於 2010-1-22 06:48 PM
Kee哥 做咩expose 咁大個 想嚇死人咩
Good afternoon Miss and all
尋晚同仲仲去咗上音樂堂
跟住上咗我度約埋任任吹水
Fian. 發表於 2010-1-25 06:19 PM
Hello Miss 我返黎啦 今晚煲咩湯呀
玉樹臨風姣鬆啲 , 你係咪睇見miss post 先出現架, 咁啱時間嘅?
小飛機 發表於 2010-1-25 06:22 PM
俊朗不凡姣鬆 頭先同個fd 去飲野,岩岩返黎之嘛
機機你唔會呷呢啲醋嘅

呷都唔呷我啦
*柳飄飄* 發表於 2010-1-25 06:20 PM
hi 飄飄 咁我排第幾呀
點會唔中喎,我對Miss心理同生理已經瞭如指掌喇!
夢遺大師 發表於 2010-1-25 06:18 PM
hi 夢夢 嘩,又瞭..又指..又掌..係咪加騰英呀