返回列表 回復 發帖
但係而家仲懶喺屋企唔願出街咁
又差唔多六點半又播學警雄心
又想睇埋先
Fian. 發表於 2010-1-18 06:45 PM
咁咪睇埋先啦Miss 食左野未呀妳
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
Good afternoon Miss and all
因為做左過度嘅全身運動, 於是酸軟無力
小飛機 發表於 2010-1-21 02:51 PM
俊朗不凡姣鬆 做左咩全身運動呀
仲有舌頭同指頭都應該會軟哂…
夢遺大師 發表於 2010-1-21 02:30 PM
夢夢,全身軟哂都唔怕,有度硬得架啦
玉樹臨風姣鬆啲 緊係做左d 男女雙人全身運動啦, 8枝半, 9枝係咁郁, 有咩辦法唔酸軟喎
小飛機 發表於 2010-1-21 04:35 PM
早二日我都同最愛黎左個旋轉720+返轉再返轉 走果陣都有軟軟地
姣鬆啲今日早左上嚟喎
小飛機 發表於 2010-1-21 04:36 PM
係啦 放工好累,想早返屋企
當然,我係頸都好硬下架!
夢遺大師 發表於 2010-1-21 04:41 PM
係啦,人話頸硬人條周都硬過人架
過大海搵miss 幫你鬆一鬆啦
小飛機 發表於 2010-1-21 04:45 PM
尋晚Miss 搭船果時打過俾我,希望佢玩得開心,快返黎啦
湯馬屍盤旋 有無留番啲 精 力禮拜六用吖
主任 發表於 2010-1-21 05:28 PM
hehe 主任,所以依二日咪早返屋企養精蓄銳 蓄定子彈囉
咦?我又唔多覺喎
夢遺大師 發表於 2010-1-21 05:49 PM
無人話你知咩 ,對白通常都條...好硬呀...好大呀你
姣鬆啲大把貨啦
小飛機 發表於 2010-1-21 06:21 PM
咳咳...
姣鬆,我都幾十歲啦,你估我仲十八廿二咩
以前就話一晚七 ,依家三晚一架咋
Hello 機機
啱啱打完 5 隻怪獸
主任 發表於 2010-1-21 11:34 PM
咦...做咩唔等我呀主任 今次又中伏呀
咁天日仲去唔去打唔打怪獸
Good mid-night 仲兄
SmileBean 發表於 2010-1-22 02:23 AM
hello 豆豆 咁客氣做咩呀,叫仲仲咪得囉