返回列表 回復 發帖
琴日同班fd & fd 嘅 fd, 成十幾人, 由沙田踩到大美督, 再踩番去沙田, 好好玩!  我印象中係中學果時有試過咁大班人之外, 好耐冇試過咁多人喇  ...
小飛機 發表於 2010-1-18 05:32 PM
去沙田都唔call我呀 我尋日要返工呀,fd 既fd既fd 咁係咪有獎抽,有女溝先
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
個歌名令我諗起留精不留情 , 我想到處留精
小飛機 發表於 2010-1-18 05:36 PM
使咩想姐,你到處留左唔少野啦
有男有女喇, 都幾好玩, 真係成班人浩浩蕩蕩嘅場面好少有 有d 女都唔錯架, 但係都已經有仔mark左
小飛機 發表於 2010-1-18 05:43 PM
唔緊要,仲有大把女等住姣鬆一路飲住檸茶一路mark 一個唔夠可以mark多個都仲得
緊係唔係喇 我都未流遍19區...起碼新界北我都未踏足過呀...其實我活動範圍都好細, 都係 tst , cwb, 之前有ssp & tw, 但而家最多係 my lover...間中 lemon tea ...
小飛機 發表於 2010-1-18 05:46 PM
新界北我熟路喎 幾時過黎我請飲茶又點話
我都有好多區都未去架,咁有時去洗無入閘都有架
姣鬆啲唔舐包檸茶先?
小飛機 發表於 2010-1-18 05:52 PM
留返天日俾左家用至愛先 ym返咩鐘數呀,咁難mark既
咁妳搵完發生就打比我啦
行開吓, 輕鬆吓啦, 等妳電話
主任 發表於 2010-1-18 05:58 PM
開完會啦主任 最近有無去mark件呀
有姣鬆啲帶路就最好喇 我而家都好少去洗lu...
小飛機 發表於 2010-1-18 06:01 PM
我咪又係,都覺得無咩好洗,香記都無行囉
Hello 仲仲
自從杯奶茶詐型之後, 呢排都無飲過檸茶呀
係咪約我吖, 行得架喇
主任 發表於 2010-1-18 06:05 PM
係都星期六先啦 call 你
聽聞香記變左老人院
小飛機 發表於 2010-1-18 06:09 PM
咪係,咁既水位仲要行餐死,又要搏下搏下,採屎都無得投訴,
都係座底飲住檸茶,慢慢mark好過
就星期六啦, 等埋你...三淫組
主任 發表於 2010-1-18 06:16 PM
好喎 收到未呀姣鬆
我都收到d風, 好似係落窗, 但未敢肯定, 怕中流彈
小飛機 發表於 2010-1-18 06:17 PM
主任都講過,好似話人山人海喎 行慢都俾人採死
生理同心理都未預備好呀, 姣鬆啲
小飛機 發表於 2010-1-18 06:25 PM
到時可能大家前後腳都唔掟呢
話時話幼兒園,新界北最多架啦
有冇想去搜索吓呢?
小飛機 發表於 2010-1-18 06:28 PM
人都係轉黎轉去,一定轉到我果頭既,黎黎去去都係果幾個老細
但係都有可能要打怪獸... 所以搵至愛最穩陣
小飛機 發表於 2010-1-18 06:24 PM
至愛要黎錫
其他果係敵軍黎,要用重火力攻擊既
咁要睇住第三隻腳, 咪篤親人啊

但係幼兒園就要慢慢教, 我冇咩耐性咋
小飛機 發表於 2010-1-18 06:36 PM
都係架,幼兒園一定係扮阿嬌,又天真又傻 係扮咋喎,一定要教架