返回列表 回復 發帖
不過個生蠔真係好正呀
Fian. 發表於 2010-1-12 06:25 PM
依家食緊個蛋撻幻想緊隻生蠔
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
Good afternoon Miss and all
依家落街買水喉,仲要界塊木板,一陣要部舊洗衣機落樓下賣左佢 一陣再見啦
Good afternoon 仲仲
Fian. 發表於 2010-1-14 04:38 PM
Miss 頭先唔記得打俾妳
好嘢...仲仲返嚟lu...好悶呀我...繼續等緊電話...同埋睇愛情研究院咋
*柳飄飄* 發表於 2010-1-14 04:39 PM
喂飄飄 岩岩買左個二十蚊餐,雞腿包 咩究院呀 日本定韓國呀
Hi 玉樹臨風姣鬆啲 要唔要幫手呀? 我精神上支持緊你架~~~~
小飛機 發表於 2010-1-14 05:00 PM
哈哈..姣鬆即係姣鬆 唔該哂
我攪掂啦,你神留返俾你至愛得啦
矛錯, if firm咗成事再向大家公佈, 等多幾個鐘啦, 如果佢唔打嚟, 我再打去問佢, 因為本身suppose係應該都咁上下日子, 差不多聽日要上工o架喇
*柳飄飄* 發表於 2010-1-14 05:11 PM
等妳好消息呀飄飄 今次有咩菜食呀
啱啱買咗兩份保險
承惠 $5710
而家吹頭化妝
準備出去蒲
Fian. 發表於 2010-1-14 05:51 PM
miss 今晚玩得開針呀
又唔見你打俾我?
小飛機 發表於 2010-1-14 05:59 PM
咁你俾個電話號碼我先啦
話時話我又真係幾耐無打過機機啦波
仲仲做咩半夜打俾miss嘈醒佢呀...又話頭先唔記得打俾佢...
*柳飄飄* 發表於 2010-1-14 06:02 PM
同Miss梗係傾心事啦
我要閃去食飯喇, bye miss & everybody
小飛機 發表於 2010-1-14 06:05 PM
咁早開飯既 加多雙筷得嗎
壽司, 暫時透露住咁多先, 原來我想firm哂所有嘢, 真係返得喇, 先同大家講o架
你知啦, 有時啲嘢唔到你唔信邪, 事先張揚會唔老嚟o架, 驚臨門一腳撻Q
*柳飄飄* 發表於 2010-1-14 06:08 PM
無咁邪掛 唔好自己嚇自己啦
仲仲個新洗衣機係咪聽日會送嚟呀
*柳飄飄* 發表於 2010-1-14 06:19 PM
係呀,天日下午送黎,不過又唔包裝機,要自己裝
諗諗吓一陣都係去買or食車仔麵, 順便過隔離換埋我件免費西餅佢, 了件心事, 萬一我聽日真係有新工返, 都可以留嚟做早餐打定個底吖嘛, 再去百佳巡視業務, 返嚟睇畢打 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-1-14 06:25 PM
畢打依家都唔好睇啦,睇老友狗狗好過啦
洗衣機喎...自己點裝呀?
咁係咪預約呢段時間送嚟呀, 正常早段時間你應該仲返緊工喎, 要撲返嚟好趕啫
*柳飄飄* 發表於 2010-1-14 06:27 PM
送貨放低就走啦,咁淨係裝二條水喉姐,我唔會返轉裝既
此言差矣
畢打畢打畢打畢打畢打畢打畢打畢打畢打畢打畢打畢打畢打畢打畢打畢打畢打畢打畢打畢打畢打畢打畢打畢打畢打畢打畢打畢打
*柳飄飄* 發表於 2010-1-14 06:34 PM
各有所好姐 唔使唔大反應既