返回列表 回復 發帖
食左嘢未呢?
小飛機 發表於 2010-1-12 05:15 PM
俊朗不凡姣鬆 你又食左野未呢
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
啱啱洗晒啲碗
洗埋白白
洗咗第一機衫仲 "浪" 埋添
而家洗緊第二機衫
Fian. 發表於 2010-1-12 04:59 PM
hi miss 我要星期五先有洗衣機用呀
換衫去匯豐攞錢先...六點半約咗業主上嚟收租...去行吓jusco十蚊店...吸吓新鮮空氣...唔想柄埋響屋企
*柳飄飄* 發表於 2010-1-12 03:02 PM
hi 飄飄,十蚊店香薰幾好架,買返個黎點下都唔錯
玉樹臨風姣鬆啲 你琴日冇上嚟嘅?

我今晚晚飯未食
小飛機 發表於 2010-1-12 05:21 PM
尋日返到屋企太累,訓左覺,今晚我都未食野呀
出左新漫畫喎,得閒去豬持下啦
夠長亦都識押韻
不過未能一百分
太多重複是原因
用心改卷跟一跟
來回睇咗十幾勻
知你對我好關心
天天關懷地慰問
全因對我仍著緊
過渡時期極 ...
Fian. 發表於 2010-1-7 05:28 AM
Miss 以經夠瘦呀,蜜運就行多都唔怕
精彩文章 魅力+足1000分
蝦包我鍾意食呀
尋日同機機終於都試咗 Mos 個照燒牛肉包
佢就覺得好食過個蝦包
我就覺得蝦包好食啲
我覺得個照燒汁太濃
如果食晒一個會有啲 "漏"
尋 ...
Fian. 發表於 2010-1-12 05:28 PM
我都覺得"堡加勁"係幾正 最好係有洋蔥圈呀嘛
咁拎啲衫過嚟我度洗住先囉

順手幫我洗埋
Fian. 發表於 2010-1-12 05:33 PM
哈哈 都好喎,我起碼有二機衫未洗呀
加左分喇, 不過我個電腦太慢, 而家唔睇住, 遲d 慢慢睇
小飛機 發表於 2010-1-12 05:36 PM
thank you 姣鬆先
  係咪踩得佢好應呀
Fian. 發表於 2010-1-12 05:39 PM
都應架 俾我一定痛到眼淚流
"堡加勁" 係咩嚟架
Fian. 發表於 2010-1-12 05:42 PM
Burger King 以前改過中文名叫"堡加勁"
我諗沙田同大埔都係差唔多咁大風同凍呀
Fian. 發表於 2010-1-12 05:55 PM
今朝我返工果陣真係凍得好淒涼呀
show 吓同Miss 個浪漫晚餐先
小飛機 發表於 2010-1-12 06:02 PM
好正喎,真係睇見都好正好味呀
我都會發酒寒架
尋晚你走嗰陣樓下一定好凍好大風嘞
你搭咩車返去呀
有冇喺車瞌眼瞓呀
我就睇睇吓學警雄心瞓著咗  ...
Fian. 發表於 2010-1-12 06:02 PM
咁尋日套狗狗戲好無睇呀
緊係好味喇 ~~~好食過d 5 星級餐廳, 入硬美豬蓮個十大美食呀
小飛機 發表於 2010-1-12 06:12 PM
Miss煮野食不嬲都正過出面大餐廳架啦 上次食果個鵝肝依家都記得個味道
實發發發