返回列表 回復 發帖
而家刷牙仔洗面面化妝
準備出去食飯
Fian. 發表於 2010-1-7 06:24 PM
miss 今晚有局 食得開心呀
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
搵d 西水洗下可能好d 呀仲打到字喎姣鬆啲...
小飛機 發表於 2010-1-7 06:29 PM
西水要黎洗何B仔架姣鬆 仲睇到,係辛苦囉
放心...唔會話你呃 post 喎
主任 發表於 2010-1-7 05:48 PM
主任有無去飲檸茶呀
而家點呀? 好d 冇?
小飛機 發表於 2010-1-7 06:34 PM
依家要帶住老花鏡先睇得清楚囉
我都閃人了, 出去搵好嘢食
小飛機 發表於 2010-1-7 07:00 PM
外賣檸茶加脹奶多唔該
Good evening Miss  and all
今晚去街街~~~而家講聲bye869272
小飛機 發表於 2010-1-8 05:31 PM
姣鬆今晚又試佳人有約啦 玩得開心啦
Hello 機機
反得開心啲  
主任 發表於 2010-1-8 05:39 PM
hello 主任 仲係公司呀
Good afternoon Miss and all
仲仲 唔去反
主任 發表於 2010-1-10 03:09 PM
午安主任 今朝一早同老媽去睇婆婆,同佢食完野,
跟住去左買洗衣機呀,今日好似仲忙過返工
你又唔去街 無去飲返杯檸蜜咩
主任午安...
好悶呀我, 佢哋唔知去哂邊, 撻撻say完個hi之後又潛咗水, 仲仲去咗買洗衣機, miss就覺豬仔
得我響樹hea同玩胸圍
*柳飄飄* 發表於 2010-1-10 03:32 PM
我返黎啦 仲買左家香雞添呀 妳玩個胸圍咩size 咩cup架
一隻手唔得哂架
個洗衣機卒之冇得整牙
買部新嘅幾錢呀
我屋企而家呢部嗰時買咗三千幾
Fian. 發表於 2010-1-10 06:37 PM
搵人睇過整機要600蚊,整完又唔知玩幾耐,
咁依家買過部三洋特價都係1560蚊,有五年保用,當佢用五年都低啦
Good evening 仲仲
尋日去咗邊呀
唔見你蒲頭嘅
Fian. 發表於 2010-1-10 06:30 PM
尋日去左最愛度呀,同佢食飯,妳有無同EE去唱K呀
家鄉雞十九幾年前喺佐敦食過一次覺得唔係咁好食
其實我係唔鍾意食咁厚嘅麵包糠
應該咁大個女都唔知有冇食過五次
Fian. 發表於 2010-1-10 06:42 PM
今次食一樣唔好食