返回列表 回復 發帖
好似好耐唔見飄飄喎
小飛機 發表於 2010-1-4 06:36 PM
我同飄飄不嬲好少碰頭,你清楚波,係咪依排多野做,放工好累呀
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
就係唔覺佢喺度囖...之前佢又話要執屋企, 唔知佢打搞咩呢?!
小飛機 發表於 2010-1-4 06:52 PM
咁係度Call 佢啦,))))))))妳去左邊呀))))))) 快返黎啦
都好呵, 係咁易喊下嗌佢番嚟啦, 一陣又話冇人理佢
小飛機 發表於 2010-1-4 07:03 PM
係咩,我見你地都傾得好開針架 點會無人理佢呀 我夠成日都要玩胸圍啦
我要閃閃閃...吔飯去也
小飛機 發表於 2010-1-4 07:12 PM
姣鬆開親飯都飛到去,機媽一定煮得一手好送啦
我返嚟喇姣鬆啲 我基本上對食冇咩要求, 咩都覺得好食

你食個出前一丁夠唔夠架, 要唔要加雙旦呢?
小飛機 發表於 2010-1-4 08:02 PM
唔使啦,夜晚我唔係食太多野 好累啦,我訓先啦,晚安姣鬆
good evening Miss and all
今日玉樹臨風姣鬆啲又沒上來了
小飛機 發表於 2010-1-6 07:57 PM
俊朗不凡姣鬆 頭先陪個fd 去睇電話,岩岩返屋企咋
嘢~~~~掛死人啦姣鬆啲 . 睇左咩電話呀?
小飛機 發表於 2010-1-6 08:19 PM
sony 部1200萬像果部,成4800幾蚊,上台都要3千幾,不過又真係幾靚仔既
姣鬆啲, 你朋友買左部相機係嗎?!  成 1200萬像, d 姐姐仔行街要小心d 唔好俾人偷拍lu
小飛機 發表於 2010-1-6 08:29 PM
偷拍用電話好,無咁揚呀嘛 我都覺得太貴啦,成部電腦都買到啦
成 4千幾蚊, 我都唔捨得用 我用緊果個都用左 2年半, 都係二千銀到, 好抵用
小飛機 發表於 2010-1-6 08:47 PM
係啦,我都唔捨得,電話我都係實用就得啦,唔好意思呀姣鬆,我唔陪你去訓啦 天日見啦
Good afternoon Miss and all
今日俾煙灰吹左入眼,依家睇野好濛,對眼好唔舒服呀
摩打脷個朵咁行……估計到啦!
夢遺大師 發表於 2010-1-7 03:02 PM
夢夢
流精
小飛機 發表於 2010-1-7 01:11 PM
姣鬆