返回列表 回復 發帖
Good afternoon miss and all
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
而家出去銀行搞贖樓
之後再去睇中醫同針炙
goodbye class and 主任
Fian. 發表於 2010-1-4 01:14 PM
Miss 唔好勞氣
夢夢同miss 隊左幾多個回合呢?
小飛機 發表於 2010-1-4 02:44 PM
姣鬆 好耐無見
机机,主任,仲仲&miss fian
mickeybblim 發表於 2010-1-4 02:51 PM
靚靚micky 新年快樂 遲左少少同妳講
未試過,唔知有幾鹹喎!
夢遺大師 發表於 2010-1-4 04:03 PM
Hi 夢夢 我都好鹹架,想唔想試下
玉樹臨風姣鬆啲 , 幾日唔見去左邊呀?
小飛機 發表於 2010-1-4 05:15 PM
1 號去左睇阿凡達,正 姣鬆約埋至愛去睇啦
2號返工,做到隻野咁,返到屋企瓜左啦
3號都係返工,跟住去左飲喜酒,都無返屋企,返左公司訓囉
咁派飄飄去試你啦…
夢遺大師 發表於 2010-1-4 05:12 PM
都好呀 話哂飄飄係同行,試味依家野實掂啦
都好喎~~~話晒飄飄都係飲食業, 同姣鬆啲好有關係啊, 叫飄飄試下都好吖
小飛機 發表於 2010-1-4 05:22 PM
姣鬆有無去過飄飄度試食呀 話時話有餓添,隊個出前一丁先
係啦, 都唔見左你幾日 以為你去左邊度happy 我都想睇阿凡達, 但我至愛唔鍾意睇
小飛機 發表於 2010-1-4 05:44 PM
咁約你fd 睇啦,真係要入戲院睇先得
係啦, 都唔見左你幾日 以為你去左邊度happy 我都想睇阿凡達, 但我至愛唔鍾意睇
小飛機 發表於 2010-1-4 05:44 PM
咁約你fd 睇啦,真係要入戲院睇先得
有fd 話睇 3D 最正, 但要$120
小飛機 發表於 2010-1-4 05:55 PM
我就110,有fd 話入機場睇4D板,90蚊咋,搭車入去睇都低呀,可能遲無咁多人睇會買到飛
要同fd 去睇先過引...姣鬆啲係邊間睇架?
小飛機 發表於 2010-1-4 06:02 PM
我係銀座睇咋,係得返依間買到飛
盡力修改全為你……只因希望你歡喜

多了20句,現在100句了,真係為你做足100分!

祝福Miss今榮休
可以開番枝紅酒
終於可以透一透
以後不須再難受

不必當鐵人廿九
無須早晚 ...
夢遺大師 發表於 2010-1-4 03:57 PM
夢夢寫到100句,經己係本校既最高記錄啦 魅力+1000分先得
九龍灣 Mega box 呢?
小飛機 發表於 2010-1-4 06:19 PM
我諗上網定飛好啦,九龍灣都爆啦
但要好似miss 咁, 要的起心肝先得 一個人好懶去睇戲

姣鬆啲, M記蝦包起左雙飛喇, 咁食過MOS 蝦包未呀?
小飛機 發表於 2010-1-4 06:31 PM
mos 岩岩係香港登陸果時己經食過蝦包架啦,
M記個雙飛我都食過,都係mos正囉,我覺得 你覺得呢