返回列表 回復 發帖
你至愛有親戚到?! 咪要陪佢親戚去遊覽香港囖
小飛機 發表於 2009-12-31 07:50 PM
佢鐘意靜,太多人唔岩佢 你今晚去邊食除直大餐呀 會唔會去睇爆煙花呀
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
Good afternoon Miss and all
Hi
好耐冇見喇
最近點呀
Fian. 發表於 2010-1-2 04:04 PM
Hi miss
大檸樂,屋企個洗衣機壞Q左
咁你諗住整定買過部新呀
Fian. 發表於 2010-1-2 04:14 PM
搵人睇睇有無得整先啦 買部新又唔見幾千
hello everyone ..I'm in chai wan
榴槤蛋撻 發表於 2010-1-2 04:17 PM
hi 撻撻 柴灣有咩好野
各位好
好耐冇見啦
lain 發表於 2010-1-2 03:19 PM
新年快樂 呀lain
姣鬆啲確係呢方面專家

小飛機 發表於 2010-1-2 10:04 AM
姣鬆   我幾時做在專家 係都係失戀專家
部機用咗幾耐呀
Fian. 發表於 2010-1-2 04:25 PM
用左10年左右啦 頭先睇過個入水位爆Q左,睇下有無得換,無先買過啦
都係沖個涼先啦
this is my second home....to store my love
榴槤蛋撻 發表於 2010-1-2 04:26 PM
仲有無第三第四頭住家呀
新年快樂呀~
去邊度玩黎呀??
lain 發表於 2010-1-2 04:38 PM
無呀,放得一日假,去左睇"阿凡達",好睇呀,真係值得入戲院睇
好眼瞓
瞓陣先
Fian. 發表於 2010-1-2 04:46 PM
咁快訓覺啦Miss
最近有個大陸廣告"金坷拉"你有冇睇過
超好笑
lain 發表於 2010-1-2 05:09 PM
無波,邊度有得睇呀,youtube 有無呀
無波,邊度有得睇呀,youtube 有無呀
寇仲~ 發表於 2010-1-2 05:11 PM [/quote

梗係有啦~3大條tim呀

www.youtube.com/watch?v=kbMmfnXKpiA

...
lain 發表於 2010-1-2 05:51 PM
唔該哂lain
好似兩樣野冇咩關係.....

呢幾日已經好多人話我比之前瘦左一個碼喇...仲想點
四眼走粒仔 發表於 2010-1-2 06:23 PM
evening 走粒仔