返回列表 回復 發帖
我都知我品味差家啦
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-29 08:05 PM
\
做咩樹呀撻撻 各有所好,有咩差唔差姐
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
蝦佬包~~柯
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-29 08:11 PM
食左蝦包未呀
倒數緊喇~~~直情扯到行晒, 要爆發咁滯...呢d 真係要發炮迎接新嘅一年
小飛機 發表於 2009-12-29 08:06 PM
谷得咁行,好有機會射穿膜波 記得要倒數到2010年先好出呀
姣鬆啲, 既然你要魚網絲, 呢個啱唔啱你隊呀
小飛機 發表於 2009-12-29 08:16 PM
佢寫到明要搵鬼推佢車喎 有無搵人車架
of course, 要俾至愛夾到夠鐘先至爆
小飛機 發表於 2009-12-29 08:23 PM
預祝姣鬆你~
年頭開心到年尾 ~天天向上扯大旗
我眼訓啦,天日見啦,晚安
大家晚安
Good evening Miss & all bros
主任 發表於 2009-12-29 08:33 PM
hi 主淫 岩岩夠鐘交更
Good afternoon miss and all
又到我玩胸圍啦
Good evening Miss and all 預祝大家新一年快快樂樂,樣樣都順順利利
hi 豆豆, happy new year 今晚同至愛去慶祝囖, 你呢?
小飛機 發表於 2009-12-31 12:01 PM
俊朗不凡姣鬆 依家一定同你至愛happy 緊啦 玩得鳩慶呀姣鬆
祝福Miss今榮休
可以開番枝紅酒
辛苦咁耐是時候
終於可以透一透
以後不須再難受
不必當鐵人廿九
無須早晚長應酬
捱足廿四冇得透
既然有錢又有樓
生活亦可算無憂
早應趁機順流走
永遠離開 ...
夢遺大師 發表於 2009-12-31 12:09 PM
夢夢有料到波 新年快樂!
今日蝦包係last day...仲唔快d整兩飛
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-31 12:21 PM
新年快樂撻撻 今日食左個雙層添呀 依家好飽
去夾Band lor, yeah
SmileBean 發表於 2009-12-31 12:49 PM
豆豆 今晚去邊倒數呀 新年快樂
飄飄除夕超躁底回歸~~
我是憤怒...分分鐘可燒死你
*柳飄飄* 發表於 2009-12-31 04:51 PM
飄飄做咩咁躁呀 係咪.....肚仔痛呀 新一年就到啦,開心啦,新年快樂呀
玉樹臨風姣鬆啲 你果然最後沖廁, 起埋雙飛添 , 個大食飽晒, 要顧下個細嘅好喎
小飛機 發表於 2009-12-31 07:30 PM
姣鬆 ,我最愛要招呼親戚,今晚要潮州音樂啦 睇下天日去唔去開年啦