返回列表 回復 發帖
我地有咁多活動, 下次都會見到嘅
小飛機 發表於 2009-12-27 09:07 PM
下次如果你都黎就好啦
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
家陣我個鞋架係疊上去個執返嚟嘅diy地櫃度, 仲墜裂咗個地櫃面塊膠板, 已經下陷同變咗比薩斜塔, 危險過計時炸彈, 因為計時炸彈知佢幾時會爆, 但我呢個係唔知幾時終會有日捱唔住, 隨時冧落嚟, 所以趁今日off, 的起心肝 ...
*柳飄飄* 發表於 2009-12-27 09:09 PM
嘩!做咩咁復雜咁既,咁即係砌左個新櫃未呀
原來機機同仲仲係~~~~~~~估唔到原來你哋又咁嘅嗜好嘅
喵喵囡囡 發表於 2009-12-27 09:13 PM
我同姣鬆都鐘意飲杯茶,食件撻,加多半邊燒鵝脾
NO~~~ 180 only
小飛機 發表於 2009-12-27 09:05 PM
姣鬆中左敵軍奸計啦 下次要好好教訓佢啦
今次敵軍火力奇猛, 我戰鬥到一半已經射到子彈用盡, 扯旗投降 下次必定重整隊形, 誓必攻陷敵軍陣地
小飛機 發表於 2009-12-27 09:24 PM
下次要攻陷左個G地點先,咁敵軍先會放低警覺,任你魚肉
就好似尋晚個鯪魚球咁,爽呀!彈呀!
個大結局睇到大頭霧水, 唔明佢講乜, 冇心機睇, 又要遲吓再追返
但出奇, 一直冇新劇宣傳, 冇講呢套播完之後同樣時間會有咩新劇出街, 乜宣傳片都冇, tvb好少會咁o架嘛, 之前呀巴不得爸爸未出街之前都宣傳一排賣哂通街, ...
*柳飄飄* 發表於 2009-12-27 09:28 PM
唔係波,新劇個廣告出左個幾星期架啦,可能妳收得夜,無留意啦
你哋又冇咁鍾意啊?仲要加多隻添~~~你哋又冇咁大食啊?
喵喵囡囡 發表於 2009-12-27 09:33 PM
有時要雙脾添架
嘢~~~咩要係咁啱架姣鬆啲, 喵喵又話我地夾埋架la
小飛機 發表於 2009-12-27 09:48 PM
唔係咁岩,係咁夾 唔係我地點做姣鬆波
閃啦我 Goodnite 姣鬆and all
Good evening Miss and all
今晚唔見玉樹臨風姣鬆啲蒲頭
小飛機 發表於 2009-12-29 07:21 PM
俊朗不凡姣鬆 我返黎啦,沖個涼先,轉頭傾
而家仲邊有咁多膜你隊穿呀…難道…是
膠膜?嘩!連咁安全既膠膜都隊得穿,飛機兄真係天生異稟喇!
夢遺大師 發表於 2009-12-29 06:59 PM
Hi 夢夢 姣鬆係A380
搞完出晒汗呢? 姣鬆啲
小飛機 發表於 2009-12-29 07:46 PM
過二日大除直啦波姣鬆,決定左去維記定百街...倒數發未呀
瞓陣先
Fian. 發表於 2009-12-29 07:49 PM
Miss 食左野未呀
沒有...沒有....邊有咁厲害~~~慶幸從未試過隊穿個膠膜, 唔係就真係出事了
小飛機 發表於 2009-12-29 07:10 PM
我拺魚網絲襪 ..俾我隊穿佢!