返回列表 回復 發帖
good morning everybody 扑ing day happy
小飛機 發表於 2009-12-26 09:30 AM
姣鬆早晨 咁早起身既
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
Good morning Miss and all
Yes, 原始人
SmileBean 發表於 2009-12-27 12:31 AM
BeanBean 好耐無見,聖誕玩得開心嗎
麼零零~~柯
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-27 05:51 AM
撻撻咁早開檔 有無訓覺呀你
Good morning class and 主任
Fian. 發表於 2009-12-27 08:18 AM
Morning miss 依家仲覺飽飽
good morning
Keevin 發表於 2009-12-27 08:24 AM
Kee 哥 早晨呀,尋晚我地玩得好開心
撻撻開完檔去咗邊
主任 發表於 2009-12-27 11:21 AM
魔蓮主任 撻撻係咩去左買蝦包呀
咁姣鬆啲搞緊咩呀? 係咪又搞到miss 濕晒喇
小飛機 發表於 2009-12-26 09:54 PM
Miss 教緊我搵飽魚既G點呀,要集中火力插左依個重點先
真係學識未架, 洗唔洗出去溫習吓
主任 發表於 2009-12-27 12:07 PM
咁尋晚飽魚係咪好彈口呢 就係插左個G點,成隻飽魚放鬆哂
依個就係尋晚既豪華海陸邊爐啦 又真係無空中既食材波,哎
掛住食,無映到飽魚添,好彩有miss 親手打既超彈口鯪魚肉姐
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
真係學識未架, 洗唔洗出去溫習吓
主任 發表於 2009-12-27 12:07 PM
唔使溫啦,直頭係去實習啦
深入淺出,九淺一深,八支九支,八支半九支

大家好, 真你好耐無見啦,
SmileBean 發表於 2009-12-27 01:54 PM
多上黎吹水啦
各位午安呀~~
大家響樹做緊咩呢
*柳飄飄* 發表於 2009-12-27 02:04 PM
我上緊msn 同緊fd 吹水
24471# 寇仲~

下次加d血燕落去, 咪海陸空都齊晒 lor ^_^,
SmileBean 發表於 2009-12-27 02:03 PM
燕窩算唔算架,係口水黎咋波
緊係算 la, 識飛架, ^_^,
唔通想要飛曱由咩, hehehe
SmileBean 發表於 2009-12-27 02:25 PM
和味龍 正呀