返回列表 回復 發帖
我琴日都開心呀, 同左至愛食日本料理, 又飲果酒又飲紅酒, 好開針.

淫淫而家又出動了, 玩得再 happy d 853492
小飛機 發表於 2009-12-25 04:39 PM
姣鬆 聽到都登你開針呀 你今晚唔出動啦
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
玉樹臨風姣鬆啲 happy 完喇
小飛機 發表於 2009-12-25 05:09 PM
今日只能夠同最愛相聚一刻咋 都叫做拆左禮物啦
我今晚唔出去了, 咁晚已經虛耗了不少....要休息哈哈...

姣鬆啲今日happy 喇
小飛機 發表於 2009-12-25 05:15 PM
一陣去fd 度打個邊爐
so good 喇, 佢咪係你嘅性旦禮物囖
小飛機 發表於 2009-12-25 05:28 PM
我又真係咁同佢講波  你點知架 你天日咪又拆
今晚去打個fd 個爐, 聽晚又打miss 個爐, 姣鬆啲好多節目啊
小飛機 發表於 2009-12-25 05:30 PM
都幾好呀,係差你囉,又唔黎一齊打Miss 個爐 唔係就完美啦
飯局所有人Merry Christmas!!^^
cammy8080 發表於 2009-12-25 05:36 PM
靚靚cammy 聖誕快樂呀 妳點慶祝呀今晚
我琴晚等唔切, 已經拆左禮物喇 聽日冇禮物拆lu
小飛機 發表於 2009-12-25 05:40 PM
囉條絲帶包起小機做禮物 俾人拆囉
我熱氣呀, 唔打邊爐lu , 你地食得 happy d 喇
小飛機 發表於 2009-12-25 05:50 PM
咁我地食埋你果份啦
cammy 又要.....?!?! 點俾呢...
小飛機 發表於 2009-12-25 05:54 PM
用A380 寄過去
咁都得...我隻小機唔係係人都可以拆果喎, 你有冇理下佢感受架
小飛機 發表於 2009-12-25 05:57 PM
咁緊俾你至愛拆,拆完可以再拆架嘛
要好開心咁食埋我果份啊... 買左酒未架?
小飛機 發表於 2009-12-25 06:02 PM
未呀,天日同Miss 買送先知使唔使買酒呀
通常打邊爐都係啤啤佢架la 853523
小飛機 發表於 2009-12-25 06:08 PM
多數飲紅酒或者清酒 姣鬆我出街啦,返黎再傾啦,拜拜
Good morning class and 主任
Fian. 發表於 2009-12-26 07:17 AM
早晨miss 妳想我幾點過妳度呀
咁又唔係喎, 平時仲旺