返回列表 回復 發帖
我都冇qq 嘅

呢2 個靚妹係虛擬形象買的, 襯性旦節啊 我日頭都上嚟架
小飛機 發表於 2009-12-23 07:31 PM
日頭我返工呀 嘉嘉可以係邊度搵到佢呀
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
唔知飲檸茶果度有冇呢?
小飛機 發表於 2009-12-23 07:58 PM
你要既,咩款都有啦
我要求好簡單, 樣靚身材正, 搞掂
小飛機 發表於 2009-12-23 08:19 PM
係咪講緊至愛呀
閃人 姣鬆天日,後日,大後日都玩得開心
祝大家有個快樂聖誕
Good afternoon Miss and all
同玉樹臨風姣鬆啲 講句:
平安夜快硬!!!
小飛機 發表於 2009-12-24 11:33 AM
多謝你呀俊朗不凡姣鬆 我都祝你
性誕爆幾鑊 ~越夜越快樂
silent night peaceful to all
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-24 11:54 AM
性誕快樂呀撻撻 平安夜有咩節目呀
小僧收工,祝Miss和大家都有一個快快樂樂的平安夜和聖誕節!阿尼陀佛…
夢遺大師 發表於 2009-12-24 03:38 PM
夢夢性誕快樂 咁早收工 今晚玩得開心
要睇下邊處「快硬」喎,肝同膽就唔好喇!
夢遺大師 發表於 2009-12-24 03:08 PM
肝膽相照好啦
睇黎大家都出哂街街啦
陳美詩身材好正架, 有逼爆衫效果853044

小飛機 發表於 2009-12-25 01:18 AM
姣鬆咁早返,唔係通頂咩
不過今日真係有個客...無啦啦送朱古力...
落陣街先...晏啲返嚟再嗲過
*柳飄飄* 發表於 2009-12-25 01:25 AM
聖誕快樂呀飄飄
我依家出旺角波,妳去邊間七仔呀
返工囉
Good afternoon class and 主任
Fian. 發表於 2009-12-25 12:57 PM
Miss 聖誕快樂
Good afternoon MISS, 主任 and everybody,......
Masterking 發表於 2009-12-25 01:45 PM
KingKing 聖誕快樂
Hello 機機 大家咁話
噚晚玩得開心嘛
我就飲醉咗, 啱啱先瞓醒, 又要裝身準備出發喇
主任 發表於 2009-12-25 04:35 PM
主任 聖誕快樂,今晚有咩節目