返回列表 回復 發帖
妳都快樂呀女
jjwah 發表於 2009-12-22 03:59 PM
午安呀jjwah
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
玉樹臨風姣鬆啲~~~你又知我有約嘅 今日晏晝同左我至愛 "做節"了
小飛機 發表於 2009-12-22 06:26 PM
唔係平安夜做咩 我約左性誕節啦
姣鬆啲~~~今日做冬食左一餐, 跟住平安夜會再食多餐 性旦節大家各自有節目, 然後又到除直 節目好豐富
小飛機 發表於 2009-12-22 07:24 PM
姣鬆...你節目排到2010年 好開針呀
緊係啦, 我係一個有計劃又有預謀嘅人, 哈哈...我都book 左位平安夜食飯喇....好開針

姣鬆啲你除左性旦節之外, 其他d 節目排好未呀
小飛機 發表於 2009-12-22 07:41 PM
平安夜我都要返工呀,咪"扑性地"果日同Miss 地打邊爐囉 邊有你玩到落"除直"咁爽呀
姣鬆啲揸油呀, 你工作嘅辛苦係唔會白癈架

你咪去打邊爐之前歎番杯檸茶先囖 話明扑ing day, 緊係要拆禮物格 850326
小飛機 發表於 2009-12-22 08:10 PM
hehe 都係個好提議 等我依家去"覺覺豬"飲返杯檸茶先
各位食左蝦包未...
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-22 08:22 PM
Hi 撻撻,你係咩食蝦包做節
係呀~~冇人陪..蝦包做冬
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-22 08:29 PM
咁唔去飄飄度整個烏冬 跟手整杯檸茶做節
Good evening Miss and all
玉樹臨風姣鬆啲, 閃左去冰?
小飛機 發表於 2009-12-23 06:47 PM
俊朗不凡姣鬆 頭先去左貼野,岩岩係youtube睇緊依個

我覺得幾好睇,你怕唔怕悶親
我怕悶, 佢up 咩架?
小飛機 發表於 2009-12-23 06:58 PM
北朝鲜秘密野 ,金氏父子鮮為人知既歷史
你都係睇依個啦

泥泥~~柯
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-23 07:07 PM
泥泥撻撻
你地有冇發現我頭像下面多左個聖誕勳章呀?

係有個fd 族俾我架, 靚唔靚呀?
小飛機 發表於 2009-12-23 07:08 PM
岩岩想問你架啦,好靚 姣鬆真係好淫緣
呢個幼幼幾好, 但睇左4 分鐘都係一個角度, 個qq 係唔係真架?
小飛機 發表於 2009-12-23 07:18 PM
試下咪知囉 幾時多左二個靚妹係到掟雪球架 天日就平安夜啦波,姣鬆節目排到除直,咪幾日唔得閒上黎
喵喵都有....
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-23 07:23 PM
我同你都無呀
果兩個唔係靚妹...係韓國PUCCA...一個係仔黎
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-23 07:29 PM
二個都有辮既 仲以為係孖妹黎,姣鬆不嬲鐘意起孖架嘛