返回列表 回復 發帖
唔知點解呀...maybe係做嘢勞損啦...做我呢行少不免一定會有呢啲傷...其實經常都會咁嘅...無論上定下身...左邊定右邊都會
今日起初都只係覺得係條頸連膊頭裡面啲筋可能拉傷咗...膊頭都幾乎想甩咁...好痛...之後直情 ...
*柳飄飄* 發表於 2009-12-20 12:39 AM
可能妳平時少運動呀,妳果度咁忙,一時間適應唔到,我諗妳要做返適量既伸展運動啦
拿,跟住老師做~1234~2234

棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
隔日姐~~今晚做冬.冇蝦包喎
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-20 01:04 AM
hi 撻撻, 我依家食緊
我覺得MOS 都幾好食...
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-20 01:18 AM
前二日去mos食左個茶餐,芝士漢堡+凍檸茶,21蚊,好食過m記好多
去MOS 都唔食蝦包
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-20 01:40 AM
食過啦,口痕痕買個餐食之嘛
Good evening Miss and all
Good afternoon Miss and all
Good afternoon Miss & all bros
主任 發表於 2009-12-21 01:51 PM
Hi 主任 咁得閒既,整飛先啦
Good afternoon class and 主任
Fian. 發表於 2009-12-21 03:25 PM
afternoon Miss 尋晚玩到幾點呀
有無人啊
山棻爺爺 發表於 2009-12-21 03:37 PM
有呀
大方明艷出廳堂
巧手奇藝入廚房
上得大床唔在講
人人要你作妻房
我在贊你擦你冧你,使唔使揸我揸得咁緊啊! ...
夢遺大師 發表於 2009-12-21 04:29 PM
午安呀夢夢 miss 肉緊你,所以得緊
真係有人  

點稱呼啊
山棻爺爺 發表於 2009-12-21 04:56 PM
我叫仲仲 你好呀山菜爺爺 山吹老師呢
Good afternoon Miss and all
飄飄返屋企都好遠啊, 但唔怕喇, 入去見亞娘都開心吖
小飛機 發表於 2009-12-22 02:48 PM