返回列表 回復 發帖
good afternoon Miss and everybody,....
Masterking 發表於 2009-12-17 02:33 PM
Hello KingKing 好耐無見你蒲頭啦
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
小僧粗粗地咁計過,於短時間內與Miss一人對一嘢,合共對了超過五十則!
真係可與七省文狀元對穿祥相比,勁啊!
夢遺大師 發表於 2009-12-17 02:36 PM
afternoon 夢夢
夢夢別號對穿祥~
唐寅都封你稱王 ~
淫詩作對最在行 ~
五六十句甚平常

good evening 玉樹臨風姣鬆啲
小飛機 發表於 2009-12-17 07:20 PM
俊朗不凡姣鬆 依家係Miss度呀
係呀, 撐緊
小飛機 發表於 2009-12-17 07:38 PM
撐完  記得洗碗
Good afternoon Miss and all
今日仍然好凍
小飛機 發表於 2009-12-19 09:34 AM
姣鬆 好似天日仲凍
Good morning Miss, 主任 and everybody....
Masterking 發表於 2009-12-19 09:55 AM
Hello King King
乜你唔知你個飛機哥,鍾意食lemon嘅咩??
喵喵囡囡 發表於 2009-12-19 03:05 PM
Hi 喵喵
Good afternoon class and 主任
Fian. 發表於 2009-12-19 03:59 PM
hihi Miss 妳屋企度凍唔凍呀
Good afternoon Miss and Everybody.
夢遺大師 發表於 2009-12-19 04:03 PM
afternoon 夢夢
Good afternoon 仲仲
你做嘢嗰度咁熱就唔怕凍啦
Fian. 發表於 2009-12-19 04:09 PM
o 開工時著一件衫都ok ,不過一出去廁所時真係凍到宿呀
而家我著咗睡袍加羊毛褲
再冚住張棉被嚟玩電腦你話凍唔凍吖
你屋企凍啲定我屋企凍啲吖喇
Fian. 發表於 2009-12-19 04:16 PM
  我諗我果頭凍啦,頭先我走果時都唔係太凍,返到屋企果頭就好很凍呀
會幾多度呀
Fian. 發表於 2009-12-19 04:13 PM
10 度,妳同我果頭一定無,可能得8~9度
現在要出去,今晚King
夢遺大師 發表於 2009-12-19 04:25 PM
去邊呀
玉樹臨風姣鬆啲, 係唔係今晚睇演唱會呀?
小飛機 發表於 2009-12-19 11:01 PM
  姣鬆,岩岩睇完返黎,爆哂,仲安哥左四野,最尾大家企哂度睇,又真係有估唔到