返回列表 回復 發帖
hello 玉樹臨風姣鬆啲 諗好去行邊度山未呢?
小飛機 發表於 2009-12-16 05:59 PM
唔記得星期六要去睇伊面演唱會,可能星期日唔去行住啦
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
哎呀...好開針呀 我地都嚟個友情歲月啦
小飛機 發表於 2009-12-16 06:04 PM
姣鬆成個浩南哥咁靚仔啦,我最多咪做巢皮
哎呀...好開針呀 我地都嚟個友情歲月啦
小飛機 發表於 2009-12-16 06:04 PM
你又去睇咩
都唔使理巢皮山雞定浩南, 我地加埋淫淫係3 淫組ma
小飛機 發表於 2009-12-16 06:11 PM
p 食左奶脹多+檸茶未呀?
仲仲,你好。
夢遺大師 發表於 2009-12-16 06:11 PM
夢夢左野未呀
冇食啊~~~我而家想食西炒飯....今日又冇食蝦包
小飛機 發表於 2009-12-16 06:15 PM
今晚機媽唔煮飯咩....西炒飯唔係度度都好食架波... 唔使 氣既,叫個外賣蝦包頂住先啦
希望這幾天抽時間嘔出來啦!
夢遺大師 發表於 2009-12-16 06:21 PM
我問你食左野未之嘛 唔好 啦,係都食野先啦,齋 好辛苦架
我多數係自己送上門, 唔叫外賣個喎

我今晚係有屋企住家飯食, 不過心癢癢想食西炒飯姐 你唔係咁諗咩?
小飛機 發表於 2009-12-16 06:26 PM
依幾日又無咩胃口食西炒飯 好累想dup 個正骨就真
你搞邊拜呀...冇晒胃口嘅? 我想dup 邪骨多d 喎
小飛機 發表於 2009-12-16 06:38 PM
耐唔耐我就會咁架啦,過幾日就無野架啦 你心癢癢呀 天日去送外賣囉
落街買餸
Fian. 發表於 2009-12-16 06:41 PM
佳人有約呀 Miss
姣鬆啲鬧情緒咩? 我聽日真係佳人有約呀! 我約左miss 食晚
小飛機 發表於 2009-12-16 06:51 PM
唔係,尋日去左最愛度,食左二餐食到飽飽 無哂貨賣啦 要休息返幾日
同miss食咩菜呀 西炒飯+雙蛋
原來食左飽飽番嚟晒命, 仲要食兩餐, 唔怪之得食滯左喇

miss 話上家政班, 家常小便飯喇
小飛機 發表於 2009-12-16 07:01 PM
你都唔知,次次見完佢,走果陣都有失落感架
Miss 煮仲好過出街食啦 又可以同Miss傾心事
食飽飽返嚟, 唔見左姣鬆啲
小飛機 發表於 2009-12-16 08:19 PM
喂..姣鬆 我去訓啦