返回列表 回復 發帖
夢遺大師 發表於 2009-12-14 01:49 PM
Hello 夢夢
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
我又 返來了 miss
小飛機 發表於 2009-12-14 03:47 PM
俊朗不凡姣鬆 尋日行山辛苦嗎?
Good afternoon Miss and all
How are you? 仲仲
夢遺大師 發表於 2009-12-14 04:48 PM
\
都係咁上下啦
姣鬆啲去左沖涼呀?
小飛機 發表於 2009-12-14 05:07 PM
沖完啦
有囡睇 齋睇咋,有無聊下佢地打野戰
換個聖誕look 迎接性旦
小飛機 發表於 2009-12-14 05:18 PM
聖誕對我黎講可有可無,年年都一條冷過
咁唔知姣鬆啲上面好d定下面好d呢?
小飛機 發表於 2009-12-14 05:26 PM
我鐘意上面先,跟住則面,再黎個面對面,再轉個身後面,最後多數要係上面
hi 玉樹臨風姣鬆啲 行到抽晒筋喇 不過有好多靚女睇, 補番數
小飛機 發表於 2009-12-14 04:55 PM
食個西....炒飯加雙蛋補補佢
姣鬆啲, 今年miss 咪有個性旦happy BBQ 囖, 睇住插下....d 雞翼

btw, 有冇約你至愛陪你過性旦呀?
小飛機 發表於 2009-12-14 05:33 PM
都係,今年有Miss 地一齊過 你約左你個最愛未
呢個非常滋補好味道, 食完又試發發聲
小飛機 發表於 2009-12-14 05:36 PM
要落多油炒~咁先至完美
呢個咪係 360度旋轉 +轉體大回環囖
小飛機 發表於 2009-12-14 05:35 PM
咩姐,你教我既

齋睇都好過引, 又有鬼好仔短背心+跑步褲, 睇到尻硬行唔到路...索爆
小飛機 發表於 2009-12-14 05:39 PM
有無飛釘特點
約左, 但佢未覆實係失身夜, 定係扑ing day, 但邊日都咁開心
小飛機 發表於 2009-12-14 05:41 PM
有最愛陪你邊日都開心啦
話時話,我係失身夜俾人厄左架
夢夢係咪作緊詩呀
咪玩喇...成套動作, 我轉身去到後面就已經忍唔住要收工, 次次都番唔到去前面, 做唔晒全部動作, 羞家呀 都係姣鬆啲醒d, 完成晒全部動作, 仲可以向觀眾致敬, 拍爛手掌呀 ...
小飛機 發表於 2009-12-14 05:49 PM
我都唔係次次得架 有時個敵軍唔生性係咁磨,都係轉到後面架咋