返回列表 回復 發帖
係咪又有人掉腐蝕性液體呀
Fian. 發表於 2009-12-12 11:42 PM
係呀,有幾個女仔中招呀 ,能樣咁無人性架,捉到要佢成樽飲能左佢呀
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
好冧啊
今晚陪淫嫂出去蒲
Good bye Miss & all bros
主任 發表於 2009-12-12 11:52 PM
拜拜 開心
睇吓飄飄用心寫既MENU..不過仲仲係大廚..可能未必覺得好食
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-12 11:58 PM
係第幾頁呀 唔該
嘩...好多o架喎!
我哋係咁o架...有啲嘢食係日頭or夜晚先有, 有啲就閒日lunch冇, 有啲就淨係閒日嘅下午茶先做, 亦有部份嘢食係限量出, 所以好多時會賣哂, coz總有啲嘢係特別受歡迎(啲人嚟親都要食, 為咗嗰啲而嚟咁)同 ...
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-13 12:11 AM
唔該哂撻撻 辛苦哂飄飄
係咪 AV 女郎嚟架
得個後生
個面太闊
個鼻超假
對腳同條腰都好粗
腳形唔靚
Fian. 發表於 2009-12-13 12:24 AM
係越南既o靚模黎
機機..聽日去行山..所以早抖了..仲仲要返工..又抖了..如果唔係東華..我都抖了..好少可可以同miss單獨傾到計揸..
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-13 01:34 AM
我放假,頭先係梳化訓著左
仲仲係今晚休息唔使返工呀
Fian. 發表於 2009-12-13 01:40 AM
都係Miss 了解我
所以你哋成日都仲好關心自己健康
睇吓最近身體點 "LEA"
Fian. 發表於 2009-12-13 02:29 AM
係啦,所以久唔久就要去覆"診"架啦
我唱歌同講嘢把聲係完全唔同架
講嘢把聲又沉又掘
又唔嬌嗲
一啲都唔好聽
不過唱歌就唱好高音
可以唱某啲容祖兒
關心研同衛蘭啲歌:onio ...
Fian. 發表於 2009-12-13 02:40 AM
唱得好過好多歌星啦
你想吔..使乜等下次探班...ANYTIME ready
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-13 02:44 AM
我都想食蝦包呀撻撻 係咪anytime 呀
morning 仲仲
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-13 03:09 AM
魔鈴撻撻,今晚個個都唔訓吹水
仲仲~~

抱抱...抱抱...抱抱呀
*柳飄飄* 發表於 2009-12-13 03:18 AM
魔鈴飄飄 黎個魔鈴抱抱先
但要小心喎...去得多覆'診'...可能會惹啲唔知咩'疹'返嚟有排你痕
到時就真係唔慌唔要去俾人診吓喇
*柳飄飄* 發表於 2009-12-13 03:28 AM
妳望下左邊,睇唔睇到,我出親街都有袋跟身架
anytime MTR 交收 ok
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-13 03:29 AM
唔使交收,一齊去食咪仲好
Yes Miss Lau
Keevin 發表於 2009-12-13 03:32 AM
Kee 哥都未訓