返回列表 回復 發帖
Good evening 仲仲
今日包檸檬茶好飲嗎
食咗飯未呀
Fian. 發表於 2009-12-12 07:48 PM
茶餐廳貨仔,一般般咋
頭先係樓下買左個鳳爪排骨飯+燒買牛肉 妳呢,食左野未呀
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
咁你今日射嗰陣有冇叫出嚟呀
Fian. 發表於 2009-12-12 08:00 PM
野~~咁問人既 緊係有頂啦 仲要二個一齊叫去黎添呀
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
好豐富喎
聽日有咩節目呀
Fian. 發表於 2009-12-12 08:06 PM
天日去老人院探婆婆,順便同老媽去飲茶
呢個未食過你炒喎
我要加辣
Fian. 發表於 2009-12-12 08:25 PM
好呀,炒個勁辣既,加指天椒
good evening 玉樹臨風姣鬆啲 今日爽爽嗎?
小飛機 發表於 2009-12-12 08:25 PM
俊朗不凡姣鬆 今日一般啦 你呢,去左邊蒲呀?
蝦佬~~各位
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-12 08:33 PM
Hi 撻撻,有無睇波呀
唔係卡通片嚟架係嘛
Fian. 發表於 2009-12-12 08:34 PM
架妹大戰機械獸,好明顯係四仔啦
我都去左旺角, 不過係買d 行山補給品, 聽朝一早去行山, 有行山比賽
小飛機 發表於 2009-12-12 09:04 PM
  有比賽 邊個山呀,姣鬆加油呀 我天朝幫你打氣 係個被竇果度打
姣鬆啲今日睇左唔少啦
小飛機 發表於 2009-12-12 09:05 PM
咪二隻咁大把
唔係 "架妹大戰機機尻"咩
小飛機 發表於 2009-12-12 09:08 PM
你唔止架妹 ,八國聯軍你都戰過啦
冇睇過呢套....只係記得當年有套''關公大戰外星人''
四眼走粒仔 發表於 2009-12-12 09:10 PM
走粒哥哥 依套有無出碟呀,借俾我睇
已經補番俾你啦
Fian. 發表於 2009-12-12 09:04 PM
多謝Miss
咪係個 "西"...西貢囖....thanks姣鬆啲打氣, 我一定會完成路程, 不負所望
小飛機 發表於 2009-12-12 09:15 PM
又越過高山 又越過谷忍者身體似飛機天空任意飛正直善良靈精 令人哋歡喜

仲仲.....記住要睇晒
四眼走粒仔 發表於 2009-12-12 09:24 PM
真係有架 都無得打既
CHECK PM
四眼走粒仔 發表於 2009-12-12 09:28 PM
唔該哂走粒哥哥